.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Тошко
    Guest

Как да я поканя на среща?

Значи въпроса стои така....Тя е 8 клас , а аз съм 7 . Разликата ни не личи особено ... Много е сладка и красива и се притеснявам дали да я поканя на среща смисъл тя изпитва нещо към мен , но има и едно друго момче , което тя също харесва естествено той има по хубаво тяло от мен , но пък тя ми каза , че съм по-сладък от него това все пак е нещо В момента се чудя как да направя първи стъпката да я поканя преди другото момче ако трябва може и да го счупя от бой за да неможе посъветвайте ме дали си заслужава да я каня и дали някой е имал подобно преживяване в което след това момичето го изоставя за другото момче оставям се на вашата преценка

6tom ima6 4ustva kum neq q pokani

Град
    Пловдив
    Покани я.Не се срамувай и бъди себе си.Щом тя ти е показала,че не е безразлична към теб значи ще се съгласи.

Успех.
    Обичам и теб...Обичам и нея...Но нея мога да си я посея...

Toшко
    Guest
    Ами ще постъпя така както вие ми казвате дано да проработи мерси за окуражението още утре ще бъде поканена ще ви кажа какво се получи в тази тема отговора или ще е или искам първото

Град
    Пловдив
    Успех и да пишеш кво е станало.Ако ти откаже-нейна грешка.Дано се получи добре.

Тошко
    Guest
    положението се разви добре за мен съгласи се за среща и още по-добре стана другото момче и предложило да ходят , но тя отказала това би трябвало да е добре за мен дано се развият нещата добре утре на срещата

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    sre6ta6 q v koridora....celuva6 q i vsi4ko e gotovo..... Taka napravih i az s biv6eto mi gadje...( v daskalo ) ....povqrvai....raboti

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от RhytmiX
    sre6ta6 q v koridora....celuva6 q i vsi4ko e gotovo..... Taka napravih i az s biv6eto mi gadje...( v daskalo ) ....povqrvai....raboti
    И аз тва си го мислех.Ама един приятел кат напрай така на едно момиче и тя супер много се стресна.

По темата:Успех утре и да кажеш как е минало.

Re: Как да я поканя на среща?

Цитирай Първоначално написано от Тошко
    ...
    ако трябва може и да го счупя от бой за да неможе
    ...
    Мега-хипер-най-интелигентното решение.Мисля, че така ще спечелиш сърцето и (със ударение, но не "й"), наистина...
    Успех.
    ...

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Кажи и : " Аз съм грозен и фъфля, но пък за сметка на това съм голям веселяга. Хайде на по бира. Ако си прекараш тъпо с мен, ти ще плащаш сметката после. "
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Тошко
    Guest
    последния коментар не ми хареса особено моля ви не пускайте в тази тема повече такива......

Тошко
    Guest
    Това , че бях притеснен и имах нужда от малко подкрепа и окуражаване не значи , че това е мястото да се присмивате....

Повече от фен
    Град
    Варна
    Това , че бях притеснен и имах нужда от малко подкрепа и окуражаване не значи , че това е мястото да се присмивате....
    Това не беше присмиване,а доста добра реплика. Ти са ако се надяваш ,че ше ти дадем забиващи фрази,с които да събориш мацката от стола и тя да ти падне в краката,да знаеш , че няма да стане. Не ти требе окуражаване или съчувствие,а някой който да те закара при нея и да говорите.

"в събота ще ходя еди-къде-си , искаш ли да дойдеш с мен?" - няма нищо сложно в тоя въпрос и съм сигурен,че можеш и сам да си ги измисляш такива.

Просто я покани.

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    [quote="LiCk|It_OfF"]
    [b] И аз тва си го мислех.Ама един приятел кат напрай така на едно момиче и тя супер много се стресна.

mi 6tom go haresva nqma problem ...
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    тва е най доброто решение =D>
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Голяма смелост се иска за да поканиш по-голямо моми4е ,късмет!
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

be kaji si go vse pak si momche i trqbva da napravish pyrvata krachka ... ot srama do nikyde nqma se dostigne ...

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

Тошко
    Guest
    Значи срещата беше идеална... Разхождахме се , говорихме си непрекъснато прегръщахме се по едно време ме целуна ,а бе мноо добре се получи като цяло , мисля че ще иска и друг път с мене мерси за подкрепата , която ми оказахте ИСКРЕНО ВИ БЛАГОДАРЯ

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    браво колега =D> то тука е за тва да се подкрепяме \/
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Значи срещата беше идеална... Разхождахме се , говорихме си непрекъснато прегръщахме се по едно време ме целуна ,а бе мноо добре се получи като цяло , мисля че ще иска и друг път с мене мерси за подкрепата , която ми оказахте ИСКРЕНО ВИ БЛАГОДАРЯ
    Огряло те е значи! В кърпа ти е вързана :P

Мега фен
    Град
    София
    Офффф много си эле К`во чакаш??? Действай-отиваш и я каниш да иэлеэете некъде...или ако толкова се притесняваш и пиши СМС,ама по-добре пряко И внимавай да не эае--е-е-е-екнеш ае стига си се блещил пред монитора а действай
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Офффф много си эле К`во чакаш??? Действай-отиваш и я каниш да иэлеэете некъде...или ако толкова се притесняваш и пиши СМС,ама по-добре пряко И внимавай да не эае--е-е-е-екнеш ае стига си се блещил пред монитора а действай
    Аха...ясно...

Браво на теб, авторе.Успех със втората среща.
    ...

Тошко
    Guest
    мерси мерси

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си