.
Затворена тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    ;(
    Guest

Moje li takova ne6to???

mom4eto koeto mn ama super mn haresvam e pulen kreten... kfo da napraq vupreki si4ko ne moga da si kaja SPRI!!! V na4aloto si misleh 4e si4ko e prosto pri6tqvka ... no ve4e minaha 2 meseca... i tfa po4va da stava po-silno i po-silno... toi mi e frend prosto i ne moga pove4e da izdurjam kato go slu6am kak govori za drugi momi4eta..kolko hubavi bili i t.n. i t.n. A ne moga da mu kaja ..mn dulga istoriq... nz kfo da praq.. toi e navsqkude v mislite mi i me4tite... znam 4e zvu4a kato pulna tapa4ka...no za jalost tfa e istinata ;(

Guest
    mn se izvinqvam za povtorenieto

Щом не можеш да му кажеш,че това те дразни то направи така,че да те забележи т.е. да му попаднеш в полезрението и да започне да говори така и за теб.....постарай се да му направиш впечатление...промени нещо в себе си например облечи се толкова секси,че очите да му изпаднат УСПЕХ!
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Фен Аватара на SaSeTo
    Град
    Broken HearTs sTreeT - SomewHere In THe Dark siDe
    Цитирай Първоначално написано от stra6no_sexy
    Щом не можеш да му кажеш,че това те дразни то направи така,че да те забележи т.е. да му попаднеш в полезрението и да започне да говори така и за теб.....постарай се да му направиш впечатление...промени нещо в себе си например облечи се толкова секси,че очите да му изпаднат УСПЕХ!
    МмМ дам и това е вариант
    [0баче преди да направиш каквото и да било - трябва да си изясниш, сама на себе си,какви са чувствата ти към него]
    True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT

Пффф и аз съм в някакво такова гадно положение... Или му кажи, че го харесваш, или се опитай да го забравиш. Аз опитвам второто, не е никак лесно, но май ще е по-лесно, отколкото да му кажа, че го харесвам... голям идиот е...

Мега фен Аватара на koalka
    Такава тема има- http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=91350

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си