- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- абе хора знаете ли какжо е да обичаш?!?!?!?!?!
[/b]
тц, аз бягах от тия часове и ся съм неук![]()
що, ти знаеш ли ?![]()
Еми само веднъж ми се е случвало да обичам.Но любовта не е вечна и води до болка което е лошата страна на любовта и заради което я мразя.FUCK LOVE![]()
![]()
![]()
Vladoka rulzzz
а тъйПървоначално написано от the_marshal
без нея сме по-добре
![]()
da razbirase,i to mn pati!
ObI4KaM~yOuR~eYeS~zA6ToTo Te Sa~VeRy~NicE~.
VeDnUj~LoOk~At~Me~I pOsLe~DoN't~FoRgEt~Me~.
MoEtO sUrCe~TiK~tAk~FoR~yOu~Za6ToTo~I~LOVE~YOU~~
Ето един пичага който мисли като мене.Първоначално написано от Seizure of Power
ВРАВО :P
Vladoka rulzzz
zna4i!!!mnogo hora smqtat 4e lubovat e samo v seksa!!!!!do nqkade e taka!!!!!!!!noizpitvaliliste tova 4uvstvo naistina?az se vlubih vednug,v edno mom4e,v na4aloto mi be6e mn protiven i po vn6nost i dr.no sled vreme kato razbrah kakuv 4ovek e deistvitelnost aw vlubih, no be6e kusno!!!!!vqrno
lubovta ranqva
no 4uvstvoto e naistina vurhovno(po hubavo i ot seksa)(do nqkade)
![]()
Razbira se che sam obichala i daje sega obicham mn0go silno!!!!!!Vsichko obichame!!!
...is just too little too late...
Много рядко изпитвам това чувство и не мога да кажа на всеки "Обичам те".
Казвала съм го само на 2 момчета и е било така.
В момента изпитам това чувство...по-силно от всякога.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ми Влюбвала съм се,да обаче мога да кажа че не искам пак да ми се случи....в смисъл накрая става най тъпо той си мисли че имаш чувства към него а пък ти се чудиш как да го разкараш...абе шибана работа[/b]
ще е невероятно трудно някой да мисли като теб просто защото 0.X=0Първоначално написано от the_marshal
при всяко Х
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
1 pat i ti kajesh neshty ymno! Absoluten fakt!Първоначално написано от xixi
И аз бятах, нали ходихме заедно да поркамеПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
Първоначално написано от bonboncheto_vicky
![]()
![]()
и всеки път е била единствената, незабравима и вечна любов, налиайди моля ви се... много малко хора на нашата възраст знаят какво наистина е това, и признавам си, аз не съм от тях за сега
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Като се влюбиш,ще разберешПървоначално написано от ku4kata(pami)
![]()
Ако се правиш на маймуна,бъди горила! http://img184.imageshack.us/img184/7476/marmotzl7.gif
lubovta e onva svivane v stomaha dokato 4aka6 gajeto da doide, jivota na sedmoto nebe dokato si s nego/neq i ada prez koto minava6 kogato ne moje6 ad ima6 tozi/tazi koito/koqto jaduva6... tva e lubovta za men, izpitvala sam q samo dva pati no si mislq 4e e bilo istinsko...
edinstveniq na4in da sbadne6 me4tite si e da se sabudi6
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си. don't be torn between the life you lead and where you stand
Mi obichala sym i prodyljavam da obicham.Do predi mesec ne vqrvah v tova che vremeto lekuva,no e tochno taka.Sega prodyljavam da obicham syshtiq tozi chovek,no po po razlichen nachin.I tova che lubvota prichinqva mngo obolka e napylno vqrno!Mrazeh lubvota,no veche ne.Osyznah,che ako ne mislq tolkova za nego i se ogledam otnovo shte otkriq hubavata strana na jivota,a taka i na lubovta.
Естествено,няма по-велико чувство от любовта.Който обича,ще ме разбере.
да, знам и я изпитвам![]()
обичам дениту ми{}
alkoholut e vrag na 4oveka,no bog e kazalbi4ai vragut si!
(su6toto e i s lubovta)