.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Guest

В мене ли е проблема или тя не знае какво иска

Здравейте приятели . Днеска претърпях много тежка раздяла . Та историята е следната (момче съм ) . Запознах се въпросното девойче в мирк . Разменихме си скайповете и почнахме да си пишем . Всичко много хубаво , минаха няколко месеца и аз прецених че е дошло време за нещо по сериозно и я поканих да излезем . Тя прие поканата ми . Излезнахме 3-4 пъти . Говорихме си , смяхме се от сърце ,аз умеех да я забавлявам и нямаше моменти в които да мълчим идеално си беше просто . На четвърта среща аз и предложих да тръгнем . Стори ми се че тя доста се спече ( притесни ) и изчерви . След няколко дена тя ми съобщи отговора си . Беше "не" заради разстоянието ( забравих да подчертая че уча в друг град , но се прибирам всяка седмица от четвъртък ) . Отказвах да повярвам че това е причината . Същата вечер обмислих и реших че в такъв случай е най - добре повече да не се пишем . На следващия ден преди и кажа това я попитах дали и тя изпитвала чувства сходни на моите , а тя каза : че не може да каже че е хлътнала чак толкова . Говорихме много и в крайна сметка и 2-мата стигнахме до извода че не знае какво иска ( тя също се съгласи с това ) . Аз и казах че не трябва повече да си пишем щото аз ще се наранявам така . Все пак аз и дадох още 2 дена шанс да си помисли . До тогава никакво писане ( така се разбрахме ) . На следващия ден тя беше написала нещо в профила си което привлече вниманието ми и нямаше как да не и пиша . Тогава тя ми каза че се е посъветвала с приятелки , пита ме директно дали съм с нея заради секс и дали това искам . Естествено отговорих че не е така и то наистина не е така заклевам се . После тя ми каза че ще ми даде шанс и че в петък ще ми каже окончателното решение . В петък я питах директно "Приключва ли всичко м/у нас или тепърва започва . Тя каза "let's the show begin" и се взехме . Вчера излязохме . Беше 1 от най щастливите дни в живота ми . Гушкахме се , прегъщахме се , целувахме се , разхождахме се хванати за ръка , наслаждахме се на залеза . Невероятно беше изживяването . И днеска тя влиза в скайп , пишем си и в 1 момент тя ми сервира че съм бил всякакъв ( много скъп , добър , мил ) , но тя не ме чувствала повече като приятел и някво такова . В такав случай аз и казах че не трябва повече да си пишем и да преустановим връзката си ( с много мъка ) . И вече 4 часа не сме си писали .

П.С. Аз - 19 ; Тя - 16 ;

Та отговорете аз ли греша или в нея е проблема ( или май момичето се подигра с мене )

Моля за адекватни отговори че не ми е мн до шеги

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Тоя Интернет е дяволска работа.
    Разваля връзките, от опит зная.
    Стига с тия чатове, мирк и кю.
    А тя е малка, ти пък май си доста наивно парче...
    Нямате шанс заедно, така като гледам. Разбира се, може и да греша, дааа, дори аз греша понякога. Та, слушай хубава музика и си намери момиче, което наистина да те харесва.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Guest
    bungle , мисля че вече всичко изгубено и не съм се и надявал вече да сме заедно...

Или се опитва яко да те зариби като ти се прави на интересна (ти много и позволяваш, опитай с малко безразличие), или наистина те чувства повече като приятел и го е осъзнала, когато сте тръгнали, а може би се притеснява от това, че учиш в друг град... обаче може и просто да не знае какво иска, така че... тегли и една майна.

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    bungle , мисля че вече всичко изгубено и не съм се и надявал вече да сме заедно...
    Момичето яко се ебава с теб. Заеби я тая пикла, ама тотален игнор и дай. Да види, че не се интересуваш от нея - така ще и стане много гадно.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Повече от фен
    Град
    Варна
    Много време си се проточил в свалката .Момиче не се сваля за няколко месеца , а за няколко дни. Момиче не се сваля в интернет. Момиче се сваля със ясна стратегия,каквато явно си нямал.После си и позволил да ти каже,че "ще ти даде шанс".Това е недопустимо за един мъж,+това поне за мен е обидно.

За толкова много време ти си и станал приятел,а това става,когато си пишете прекалено много време. Няма значение дали си богат,забавен,самоуверен,к асив и т.н след като тя те мисли просто за ... приятел .

Като по-активната част от човечеството смея да кажа ,че ти сам си си виновен за бездействието. Следващия път не се бави толкова със срещите.По дяволите толкова ли е трудно да признаеш сам за себе си,че искаш да чукаш жената ,с която излизаш???? Приеми го! И действай

Град
    bulgaria
    Spored men ne znae kakvo iska i te izprobva dokude 6te ti stigne turpenieto.Purviq put ti kazva,4e si i samo priqtel,posle govori s priqtelki i kato i kazva6,4e ne si samo za sexa,tq 6te ti dade 6ans.Ako naistina te 4uvstva kato priqtel,nqma vuob6te da zapo4va vruzka,a ako ima 4uvstva, spored men 6te se ostavi s vremeto da razbere 6to za 4ovek si izvun mirk i dali si s neq zaradi sexa.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Тя наистина нe знае какво иска...просто се прави на интересна докато наистина съвсем хлътнеш по нея и после пак сигурно ще те отреже... Та..както написаха по нагоре - дай й игнор и не се занимавай повече с нея, колкото и да ти е кофти

Мега фен Аватара на koalka
    Не се занимавай с нея, съгласна съм, че не знае какво иска.

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    ами определено проблема не е в тебе /за което евала ти права/,
    явно, че тва момиче за годините си е много неореантирано,
    ти не си виновен, щом така иска-така да бъде. след време ще
    се усети какво изпуска и ще съжалява, повярвай ми.
    няма любов

Ami da oburkana e neznae kakvo iska ,i da ti v nikakuv slu4ai ne si vinoven.No dali nemoje6 tova koeto napisa na nas da i go kaje6 na neq i da q pita6.Se mi se struva 4e tq naistina te xaresva ,no re6enieto si e tvo ako iska6 q zareji i davai napred,ako ne pogovori s neq za vsi4ko za koeto pita tuk.Kusmet

Guest
    Благодаря за съветите и окуражението

@djeini - еми каквото написах по - горе всичко сме си го говорили . Както казах в 1 момент и 2-мата стигнахме до извода че тя не знае кво иска .

Мисля да ви послушам и ще и дам тотален игнор , за щастие раните ми бързо се лекуват колкото и трудно да е . Живота продължава и не мисля да почна да се самосъжалявам , плача или пък да и се моля да се съберем . Не доставям това удоволствие на момичетата . Благодаря ви още веднъж .

spored mene tq se ebala dosta gadny s tebe ...

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

i spored men tq prosto se e podigrala s teb

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Ясно е, че не те възприема като гадже. Още отначало си е личало, разстоянието е само оправдание. Искала е да пробва, но все пак не е изпитала влечение към теб и затова е решила да скъсате. Моят съвет е да я оставиш, недей да си мислиш за миговете, които сте прекарали заедно или да си чертаеш още планове с нея, защото е очевидно, че чувствата ви не са взаимни.
    Ти я искаш, но тя не те обича по начина, по който ти би искал. А насила хубост не става! Остави я, недей повече да й се оплиташ в мрежите, само още страдание те очаква, нищо повече. Давай напред и я забрави. Ако ти е по - добре, недей да чатиш с нея, поне докато ти мине напълно и я разкараш от мислите си.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

2 съвета:
    1- Следващия път, когато някое момиче ти каже, че "ще ти даде шанс" и "ще си помисли известно време", просто продължи нататък. Твой избор е дали да й кажеш, че времето й за мислене е точно 10 секунди. И не, няма значение колко си хлътнал по нея, щом работата се е стигнала до там, че тя трябва да размишлява със дни дали да ти дава някакъв шанс, то значи вече си изгубил всичко, освен достойнството си. А то ще ти трябва за следващата

2- Изтрий думата "гушкам" от речника си.

П.С. Имам чувството, че тя се е опитала да хвърли топката в твоя двор на 2-3 пъти, ама ти нещо не си зацепил. Може би даже не успяваш да ни предадеш намеците й правилно, след като не си ги разбрал, така че и ние не можем да разберем какво точно не е наред. Възможно е да не е искала да си говорите за връзка, а просто да я "вземеш" без да питаш.

gostenka
    Guest
    vqrno e tova 4e neta razvalq vruzki, dori i kogato se vijdate vseki den, tam e po lesno da kaje6 na nqkoi ne6to, pri mene li4no imah strahotna vruska no to4no tova pisane po skype ni razdeli
    taka kato ti pro4etoh istoriqta, bih kazala 4e moje bi se e opla6ila ot ne6to ili moje i da si e pravila maitap s tebe, za6toto edno momi4e nai-dobre pravi nomera kogato edno mom4e e ludo vlubeno v neq, no kogato tq se vlubi istinski stava lo6o, za6toto idva momenta mom4eto da si otmysti

Супер фен
    Opredeleno neznae kakvo iska! 4estito,popadnal si na lapi6onka! :P
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Ами, пич, какво да ти кажа Мисля, както всички останали, че момичето просто все още не знае какво иска и мисли, че може да си разиграва коня както си пожелае А на теб бих казала да я забравиш Знам, че няма да е лесно, на никой никога не е лесно да направи такава стъпка, но това е решението според мен \/ А и по дяволите, ти си все пак човек Нима ще позволиш на една пикла(извинявам се за епитета, ама много се ядосах ), която колкото и да обичаш, да продължава да си играе с теб Вземи се в ръце

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Благодаря за съветите и окуражението

@djeini - еми каквото написах по - горе всичко сме си го говорили . Както казах в 1 момент и 2-мата стигнахме до извода че тя не знае кво иска .

Мисля да ви послушам и ще и дам тотален игнор , за щастие раните ми бързо се лекуват колкото и трудно да е . Живота продължава и не мисля да почна да се самосъжалявам , плача или пък да и се моля да се съберем . Не доставям това удоволствие на момичетата . Благодаря ви още веднъж .
    Еми пак ще се цитирам . Наистина ми вдъхнахте сила
    2- Изтрий думата "гушкам" от речника си.
    Това пък защо ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си