.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Тема: DO KAKVO VODI TOVA

Guest

!

Верно тука много гости станахме и почнаха да се плетат работите зема да се регистрирам ;І)

Голям фен
    Град
    Stz
    Мале тука гостите се намляха от всякъде!Що по добре не се върнете по самата тема или отидете на кафенце да си говорите за тези странични от темата проблеми!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Guest

!

Що не излезеш с мен на кафенце да ме отвориш по темата.

Guest
    гост

щото по темата-кво да кажа, пропаганда, ама от най-евтината.

Щото колегата тука ми се прави на отворен, да ме поу4ава колко лощо било да се потъпква скъпоценния му закон

щото пропагандира, 4е на българина му трябвал камшик(да си се родил по турско време драги, 4е да се пишеш душманин и да камши4иш)

Щото според него излиза, 4е като не можем да вкараме някой за кражба , дай да го вкараме за дрога, 4е по лесно

Щото съм бил и в другите държави, и в Амстердам с тревата проблеми няма, ама не дават на българи да раждат децата си там, разбра ли ??

не знам дали в пандела има невинни не съм бил там.
    знам 4е виновните съвсем не са тия, дето се друсат, виновни са тия, дето ги гонят, вместо да вземат и да свидетелстват срещу на4лниците си.
    тревата била незаконна, затва да не съм я ползвал, а кво да ползвам, алкохол ли?
    не мерси.

щото оби4ам да нари4ам нещата с истинските им имена, а не да се крия зад удобни клишета... 'наркотиците" били за 'келешите'
    айде това най-големия проблем на нацията.
    Проблема е в това, 4е хората не вярват на такива евтини пропагандни филм4ета, и въпреки това по- свестни филм4ета по темата никой не прави.

15 госта на клона що питате кой-кой е, гледайте кой за какво пледира.

Guest

!

Добре, джулая морнинг, радвам се на отношението ти към всичко. След като си толкова надъхан основи си неправителствена организация против корупцията, разследвай и разтръбявай. Ще гръмна няколко корумпирани прокурора, политика, може би и някой наркобос, ще вкарат още толкова в затвора и след това ще дойдат други. Ако няма потребители няма да има и пазар за наркотиците. Това е мойто мнение. Наркотици ще има докато има дръвници да ги взимат, не обратното. Няма да пиша повече по темата, бтв предложението за кафе не беше от 3ти гост на клона а от мен, и не беше за теб щото нали не говорим по темата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си