- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ..крем за лице Dove..
Ползвали ли сте го и харесал ли ви е резултата?Имам една съученичка с много хубава кожа и все я питах как я постига и тя най-накрая ми каза ,че използва крема на Дав (кое му беше толкоз сложното да ми каже де още в началото... [отклоних се малко] ) и аз оня ден си го купих .Първо си мия лицето със тоалетни трици от кестени,после със някав крем сапун Фиона май и накрая с крема на Дав и да ви кажа много съм доволна.Кожата ми е смесена и по челото постоянно ми се появяваха едни дребни пъпчици и между двете вежди ,а с кво ли не съм се мазала и нищо не помогна.Сега всички се махна абсолютно всичко направо съм изумена от ефекта утре ще си купя и сапунчето за лице наистина много съм доволна - кожата ми стана гладка с равномерен тен и сияе( да чукна на дърво...) ;] .Кажете си и вие мнението относно крема или други продукти на Dove
![]()
Лелеее ти си нещо като рекламна агенция за промиване на мозъци.![]()
Krema e mnogo smotan , na men li4no mi izlqzoha papki ot nego . Da ne govorim za 6ampoanite - ujas :} Poqvi mi se parhot ot nego , edin takyv hvyr4a6t , taka 4e vnimavaite s kvo se majete
hahahha .. az v4era pitah baba mi dali ima nqkakuv da mi dade 4e ne si vzeh moqi tq mi dade toq dav.. ama .. .kato go vidqh na kvo prili4a se otkazah da si slagam
![]()
![]()
![]()
ем тей то аз съм от една секта хахаха дето ви дава хубави съвети ;PПървоначално написано от eXtRaoRdinaRy
сапуните и душ геловете на Дав са мн хубави, шампоаните и дезодорантите са що годе добри
но кремът е просто ужасен, имам свръхчувствителна кожа и имах неблагоразумието да си намажа лицето с това, на сутринта имах рани по лицето, същото ми се е случвало и с Нивеа![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
ами незнам при вас как е за това питам ,защото при всеки е различно ,но при мен действа много добре =)