Zdraveite!Za parvi pat puskam tema v tozi forum i to za6toto naistina sam pritesnena.Predi niakolko dni bratov4edka mi be6e pisala tuk no 6te vi razkaja i az istoriata da ne rovite izli6no:vtornik ve4erta,s priatelia mi go apravihme S PREDPAZNI SREDSTVA ili pone taka si misleh...Polzvahme Farmatex-vaginalni sve6ti4ki(lokalno protivoza4ata4no) i prezervativ Life Style Ultra Safe d Nonoxinol-9 spermicid.Ta imame dva spermicida i na prav pogled vsi4ko e ok,no prezervativa se skasa,toi NE be6e svar6il v men,a i be6e na 25 den ot cikala mi (broeno ot parvia den na menstruaciata)t.e. po4ti predi da mi doide.Ne e bil v men i edna minuta sas skasania prezervativ,no za vseki slu4ai obikolihme aptekite iz kvartala i farmacefite kazaha da ne se trevoja,moia priatelka zvania na ginekolkojkata si,tia sa6to e kazala 4e niama problem,zvaniah v centar za sexualno zdrave i ot tam me uspokoiha,vie sa6to ste kazali 4e vsi4ko e nared,no na men mi zakasniava ve4e vtori den i 6te otka4a,pia Vleriana i nz kakvo da si mislia.PMS kato 4e li se e zapazil...gardite mi sa naedreli i imam papkite po liceto,no bolkite v korema sa kato 4e li malko po-labi ot drug pat...naistina nz kakvo da mislia pomognete mi molia vi.