.
Затворена тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

За и против униформите...

Аз съм твърдо против да не превръщат в някакви зомбита, облечени по един и същи начин! Това е супер тъпо! Ходим на училище, за да учим (друг е въпросът, че не всички мислят така) и е недопустима да се месят в личния ни живот като ни заповядват как да се обличаме! Вярно, че има и деца, чиито семейиства изпитват парични затруднения, но едва ли ако дадат 100 лева за шибана униформа, това ще им помогне. Трябва държавата да се грижи за тях и нормалното им обучение, да им се дават безплатни учебници, а не да плащат по сума ти пари за тях, а после да няма какво да облекат и да наказват всички ни с униформи.

_^_krisa_^_
    Guest
    donqkade e taka no 4esno da si kajem i ot dvete strani ima "+' i '-" nali taka..?zavisi ot glednata to4ka do nqkade e hubavo do nqkade ne zavisi ot 4oveka i negovoto mislene az msilq 4e 6te e interesno no taka puk nqma da moje6 da pokaje6 sebe si za6toto 4rez edni drehi moje6 da izrazi6 sebe si @_@

emi az li4no hodq na daskalo za da ot4eta prisastvie i da si dospq v 4asovete a ne za da u4a....
    a ako ima uniforni trqbva da ima nqkolko modela i ti 6te si izbere6 ama 4esno kazano na men mi e se edno dali 6te hodq na daskalo s uniforma ili bez,vajnoto e 4e kogato izlizam da si pravq kefa i da se pomotam 6te sa sebe si

Оффффффф писна ми сяка 2ра тема да е за униформи...Не разбрахте ли че като ви накарат да ги носите право на глас няма да имате!!!
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Има много такива теми, ползвай търсачката.
    Ето една от тях http://www.teenproblem.net/f/viewtop...=34656&start=0 !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си