- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- t1rsim si skateboy
are xora nqkoi da ni nau4i da karame 6toto sme mn naviti na taq rabota
Що тряа да е мумче,аз ще ва науча![]()
е, как защо...Първоначално написано от Mimka_sweet
скатер мъжете са бая вървежни. дали могат или не могат да карат - не е важно.
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Смятааай колко сте зле...
Don't ever stop,just push until you hit the top,and if you try,atleast you know you gave you all,be true to you,and that way you can never fall...be true to you,and believe there is no-one bigger,cause they can all suck d*ck
ei macka ae verno da ni ponau4i6 4e mn iskame ti kude jivee6?
ME ME ME ...posle moe i drugi ne6ta da vi nau4a![]()
Има ли смисъл да ви обяснявам колко сте зле или даже няма и да ме разберете?
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
ani opitai se , ako moje6
momi4etata sa si super kato iskat neka se nau4at ,ama ako stava6e taka ,vseki vtori 6e e skater![]()
prosto mnogo iskame da se nau4im i to vse otnqkude se trugva vse pak nikoi ne se e rodil skat1r, t1i4e ako nqkoi e navit da ni pomogne da kazva
\/
a i mersi vse pak 4e ima xora,koito ni otgovarqt![]()
Аз и аз мога да ви помогна...Да ви потърся лекар ..![]()
има и вариант да си начупите дъските в кифлите... ще ви се набие в главата скейта поне...
Е хои на НДК там ги има много...некои стават...други не...ама ти нали искаш да те учи някой
![]()
Никой не е ходил на уроци,сичко се постига с инат и самоучение...Гледаш клипчета,викаш си "Еееей,мацко,глей тоя къф флип прай,аре да пробваме!".Пробвате,падате, робвате,научавате се!![]()
Или ходите на сборище на скейтъри /НДК примерно/,сядате някъде и зяпате в краката..."Лелеее,мноо са луди тия фе!" Започвате да пра'ите нещата сами,падате,после ставате все по-добри...Накрая други начинаещи започват да ви зяпат!
Тфа е моето мнение по този въпрос,просто секи се учи сам на скейт според мен,не може някой да ти казва как да си държиш краката! : ))))
а какъв скейт трябва да си земем , и от къде по възможност second hand да е по на оферта![]()