- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- utiq ili presa
q kajete koe e po vredno?!?!?!?ako e imalo takava tema sorry ama ne namerih...ta slu6am vi
![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Ютия?? Естествено, че тя гори много повече. Все пак пресата е специално за коса![]()
И в двата случая косата се гори и е вредно - има ли значение. Пресата е специално за коса - да, но пак вреди. И в двата случая говорим за сплескване, нарушаване структурата на косъма, притискане на кичури коса, издърпване, късане на косата и т.н. Почти еднакво зли са към косата и ютията и пресата. Като се замислиш какво е пресата - две съединени ютии (най-образно и тъпо казано). Само че като кажеш на някой "изправям си косата с ютия" звучи по-опасно ... първия път като го чух все едно ми казаха "пъхнах си главата в печката".
омг...не си гори косата с ютия...една си отряза половината
заради тая глупост.
питам се къф домакински уред ще е следващия-
миксер за къдрене или микровълнова за сушене![]()
you should kill yourself >=D
hahaha tva mnogo mi haresa...Първоначално написано от EMILY the strange
okii mersi mn pove4e nqma da se izpravqm![]()
![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
а не се притисняваи да се изправяш-
и аз се изправям.просто не го прави с ютия ако не искаш
да направиш някой пожар...в косата си![]()
you should kill yourself >=D
с ютия си я изправям, много по права и по лесно се изправя![]()
Ютията е по-вредна. Никой не е казал да не се изправяш, ако искаш го прави. Използвай обаче балсам, маска за коса. Може дори да използваш от маските за коса без измиване.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Естествено, че ютията.Логично-тя въобще не е пригодена за коса, плюс това е с висока темперетура.Пресата е по-добре, но съм чувала, че керамичната е много по-безвредна.
ютията!! за бога тя е за дрехи не за коса-научете се!
няма любов
Каква ютия бе хора?!![]()
как с ютия..леле..луди![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Ole s utiq ujas tva gori super mnogo,az polzvam presa ,a ako iska6 ne6to po-6tadq6to se6uar.Ai predi da se izpravi6 o6te na vlajna kosa si sloji kristali.Zemi si i podxranva6t kosata balsam i maska.Garantiram ti 4e se izpravq6 s utiq moje i bez kosa da ustane6![]()
Na sushtoto mnenie sum,a otnosno presite,zawisi i do kakwa temperatura se nagrqwat,ima presi koito imat nqkolko niwa na nagrqwaneПървоначално написано от koalka
![]()
Be nqma kvo da si govorim otnosno presite ti trqbva Remington s kerami4no pokritie za izpravqne bez pristavki,6ti kaja daje 4e 6te q nameri6 v xalite.Tq e perfectna orusva6 se dosta no puk e mnogo po-ka4estvena, no se pak gori za tva polzva6 tva det napisax po-gore predi da se izpravi6![]()
Оффф и двете горят косата-тва е ясно..!Ама ютията естествено ,че е по-вредна!Пфу![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Presa mu e maikataПървоначално написано от malkoto^f
![]()
Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!
Profеsionalnata presa si e nai-dobre.
OOOhhh Fucken Hard Techno U`re scrapinG My brain ...
Don't sleep and close your eyes. I'll slowly dream inside your head.Don't be scared, fly away.Listen to the words I say...
iutiqta e po vredna tyi kato ima poveche riskove kakto da izgorish kosata si taka i kojata si ... (imam priqtelki koito ne sa vnimavali i sa se izgarqli na mn delikatni mesti po liceto i rycete) dokato presata si e specializirano za kosata az lichno imam profecionalna keramichna presa za izpravqne vzeh si q za 30 leva ... i sym mnogo dovolna
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
По принцип ютията е по вредна от пресата..пробвала съм и с преса и с ютия .. и с ютията винаги става по право.. с пресата пак се изправя но не чак толова добре..
преди постоянно я изправях но сега отбягвам :P