.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    azазаз
    Guest

много много сложен проблем

значи май харесвам сестрата на най-добрия си приятел... но с него сме най-добри приятели от преди първи клас, той ми е като брат!
    но отскоро харесвам сестра му- тя е невероятно момиче, никога досега не съм срещал по-печена от нея, досега се стараех да не гледам на нея като на момиче а просто като сестра на приятел... но всичко се променя и не знам какво да правя

не е шега!

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Еми....как какво?!?!? Сваляш я?!
    Пък приятелят ти би тряяло да се зарадва, ако сестра му излиза с толкова близък нему човек
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

и аз съм на същото мнение като в горния пост. Само не я сваляй с някви гадни номерца да не останеш хем без приятел, хем без момиче
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Guest

азазаз

ем не знам.. той беше ми казал да не закачам сестра му преди години, та не знам сега

азазаз
    Guest
    а и още нещо, все пак съм още малък и не се знае дали ще се разделя евентуално с нея, а ако тва стане едва ли ще ми остане приятел, а не искам това да се случва- вече 13 години сме като братя, направовсичко бихме направили един за друг (тва е приятелство изпитано не малко пъти във времето) и си мисля че трябва да подтисна чувствата си, и да гледам на нея не по този начин - момичета има много, но такъв истински приятел- много, много трудно се намира

в такъв случай забрави за нея.
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Епа, защо да забравя?
    КАто ти е толко добър френд, пич, ако евентуално скъсате и ти си виновен-ок ще ти се разсърди. Но ако тя е виновна не вярвам(ако наистина сте толкова близко колкото казваш).
    Пробвай вя! \/
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Град
    bulgaria
    opitai we ,puk ako tolkova se pritesnqva6 da ne go zagubi6,sled eventualna razdqla,kaji mu pi4 sestrati me kefi svalqm q i tva e surdil se ne surdil se tva e polojenieto,v kraina smetka ne toi re6ava s kogo da izliza sestra mu

Мега фен Аватара на koalka
    Е, пак добре, че му е сестра, а не приятелка!Еми, кажи му, че я харесваш-предполагам няма да възрази, все пак си му много добър приятел.

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    нема лошо да се опиташ да я сваляш примерно, просто не и прави некви номера, щото така ще загубиш хем нея, хем най-вероятно и приятеля си.
    няма любов

Изобщо не виждам проблема в цялата ситуация. Можеш само да се радваш и да опиташ да си с нея, ако тя иска същото.

Ами ако и тя те харесва, или изпитва поне няк'ви симпатий, че кво, добре е. Но ако гледа на теб, като на най-добрият приятел на брат й, тогава става мн мн сложно ииии евентуално нишо няма да стане. Но знае ли човек...

spored men trqbva da pogovorish s priqteli si demek brata na momicheto ... da vidish kakvo mu e mnenieto ...

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

Mda i az taka mislq pitai go primerno:Ei pi4 moje li da se eba sus sestra ti,ne6to protiv?"Mda i ako posle o6te si 4itav ni pi6i kakvo e stanalo

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    хах, това ми прилича на неведнъж и два пъти използвана историйка за сюжет в тийн-филмите Та, както всички знаем, в такива ситуации по-големият брат много държи да се запознае със приятеля на сестричката си(бтв не знам на колко години сте, затова говоря с "по-голям брат" и "сестричка") А във вашия случай е още по-лесно-ти казваш, че с този човек сте като братя, което предполага, че се познавате до най-малката подробност и черта на характера, т.е. не виждам къде е проблема. Дори мисля, че той би поощрил и дори насърчил една такава връзка \/ Щом толкова дълго време сте приятели, значи то наистина те смята за стойностен човек, а защо не и потенциален приятел на сестра му. Ами, хайде, действай и след това пиши какъв е резултата...Надявам се такъв да има [-o< И бтв все пак става въпрос за твоя живот и за този на сестрата на приятеля ти...т.е. той не би трябвало да взема отношение по въпроса... А и не мисля, че по този начин рискуваш приятелството си с този човек. И все пак внимавай, защото нали знаеш-Big Brother вижда всичко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си