хах, това ми прилича на неведнъж и два пъти използвана историйка за сюжет в тийн-филмите Та, както всички знаем, в такива ситуации по-големият брат много държи да се запознае със приятеля на сестричката си(бтв не знам на колко години сте, затова говоря с "по-голям брат" и "сестричка") А във вашия случай е още по-лесно-ти казваш, че с този човек сте като братя, което предполага, че се познавате до най-малката подробност и черта на характера, т.е. не виждам къде е проблема. Дори мисля, че той би поощрил и дори насърчил една такава връзка \/ Щом толкова дълго време сте приятели, значи то наистина те смята за стойностен човек, а защо не и потенциален приятел на сестра му. Ами, хайде, действай и след това пиши какъв е резултата...Надявам се такъв да има [-o< И бтв все пак става въпрос за твоя живот и за този на сестрата на приятеля ти...т.е. той не би трябвало да взема отношение по въпроса... А и не мисля, че по този начин рискуваш приятелството си с този човек. И все пак внимавай, защото нали знаеш-Big Brother вижда всичко