.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Nonoxinol 9

Hybrid View

Някой си
    Guest

Nonoxinol 9

Искам да питам НЯКОЙ случайно има ли по-подробна информация какво представлява лубриканта nonoxinol 9?!
    Скоро ми стана интересно,защото използвам презервативи с такъв лубрикант и съвсем случайно прочетох днес,че презервативите с този лубрикант не трябвало да се използват повече от 1 (!!!) дневно?!?Това на листчето в кутийките на Sportex го пише и ме хвърли много в тъча...Защо е това? Бях видял някъде,че била възможна нетърпимост към съставките и вероятни проблеми,но аз съм използвал 2/3 презерватива за една вечер без проблеми...След като прочетох това от кутийката на Sportex-a много се учудих!Някакви идеи?

Guest
    няям предстаа а тия със спермицид(нещо такова беше) дето убивали сперматозоидите и те ли не трябва да се използват 1 път дневно?
    а бтв сички ли спортекс са с тоя лубрикант ?

Guest
    Не,тва го има само на Sportex Exlusive и още някой си и на листчето дето са описани моделите пише,че тези,коита са с nanoxinol не е желателно да се използват повече от веднъж дневно...Малко тъпо,щото то при един пълноценен секс се изхабява цялата кутийка(3 кондома) ..тъпо ми се струва

4e nie polzvame po 3 sportxa vinagi

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от gafinka
    На още едно място те хващам, че лъжеш и мажеш. Sportex са 2 в кутийка+лубриканта
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Достатъчно пробвал
    Guest

Пробвай повече и тогава говори

Цитирай Първоначално написано от jony
    На още едно място те хващам, че лъжеш и мажеш. Sportex са 2 в кутийка+лубриканта
    Аматьор!!! Само Sportex Orazasm са по 2 броя в кутийка, всички останали са по 3!!! И не са само презервативите и лубриканта, торбичките също!

Фен Аватара на Renate_Feliqr
    Град
    Пловдив

zdr

Аматьор!!! Само Sportex Orazasm са по 2 броя в кутийка, всички останали са по 3!!! И не са само презервативите и лубриканта, торбичките също!

Da saglasna sam i struvat 1.80lv
    "....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."

Re: Пробвай повече и тогава говори

Цитирай Първоначално написано от Достатъчно пробвал

Много сте учен.
    Извинете,вие да не сте господинът с втори ник "достатъчно изпробван"?
    I'm good at everything...except stomatology.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка

Re: Пробвай повече и тогава говори

Цитирай Първоначално написано от Достатъчно пробвал
    Цитирай Първоначално написано от jony
    Даже и листче на които са описани всички видове, даже картинка с кутийките им

Само да споделя, че според някои изследвания точно Ноноксинол - 9 обездвижва вируса на СПИН.
    Нищо няма да е вечно, винаги прието,
    всичко си отива глухо с удар на сърцето,
    като пясъчен часовник то се мъчи да отмери
    онова неизмеримо, което трябва да намеря.

Цитирай Първоначално написано от Наде - Дървен Философ
    Само да споделя, че според някои изследвания точно Ноноксинол - 9 обездвижва вируса на СПИН.
    уоооу ? и тва къде го прочете ?

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Цитирай Първоначално написано от Наде - Дървен Философ
    Obezdvijva kakvo shte reche? Spira i ni chaka zad ygyla ili...?
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си