- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Nonoxinol 9
Искам да питам НЯКОЙ случайно има ли по-подробна информация какво представлява лубриканта nonoxinol 9?!
Скоро ми стана интересно,защото използвам презервативи с такъв лубрикант и съвсем случайно прочетох днес,че презервативите с този лубрикант не трябвало да се използват повече от 1 (!!!) дневно?!?Това на листчето в кутийките на Sportex го пише и ме хвърли много в тъча...Защо е това? Бях видял някъде,че била възможна нетърпимост към съставките и вероятни проблеми,но аз съм използвал 2/3 презерватива за една вечер без проблеми...След като прочетох това от кутийката на Sportex-a много се учудих!Някакви идеи?
няям предстаа а тия със спермицид(нещо такова беше) дето убивали сперматозоидите и те ли не трябва да се използват 1 път дневно?
а бтв сички ли спортекс са с тоя лубрикант ?
Не,тва го има само на Sportex Exlusive и още някой си и на листчето дето са описани моделите пише,че тези,коита са с nanoxinol не е желателно да се използват повече от веднъж дневно...Малко тъпо,щото то при един пълноценен секс се изхабява цялата кутийка(3 кондома)..тъпо ми се струва
4e nie polzvame po 3 sportxa vinagi
На още едно място те хващам, че лъжеш и мажеш. Sportex са 2 в кутийка+лубрикантаПървоначално написано от gafinka
![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Аматьор!!!Първоначално написано от jony
Само Sportex Orazasm са по 2 броя в кутийка, всички останали са по 3!!! И не са само презервативите и лубриканта, торбичките също!
![]()
Аматьор!!! Само Sportex Orazasm са по 2 броя в кутийка, всички останали са по 3!!! И не са само презервативите и лубриканта, торбичките също!
Da saglasna sam i struvat 1.80lv![]()
"....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."
Много сте учен.Първоначално написано от Достатъчно пробвал
Извинете,вие да не сте господинът с втори ник "достатъчно изпробван"?![]()
I'm good at everything...except stomatology.
Даже и листче на които са описани всички видове, даже картинка с кутийките имПървоначално написано от Достатъчно пробвал
![]()
Само да споделя, че според някои изследвания точно Ноноксинол - 9 обездвижва вируса на СПИН.
Нищо няма да е вечно, винаги прието,
всичко си отива глухо с удар на сърцето,
като пясъчен часовник то се мъчи да отмери
онова неизмеримо, което трябва да намеря.
уоооу ? и тва къде го прочете ?Първоначално написано от Наде - Дървен Философ
Obezdvijva kakvo shte reche? Spira i ni chaka zad ygyla ili...?Първоначално написано от Наде - Дървен Философ
![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!