.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Повече от фен
    Град
    Plovdiv

Абитуриенти

Здравейте хора, интересно ми е, просто така, дали има абитуриенти в тва форумче. От доста време не съм влизала, та не знам на каква възраст са мнозинството...
    И ако има абуригентчета, как мислите ще си прекарате на бала? Аз, не знам защо, можеби защото съм непоправима песимистка, имам чувството, че всичко ще се сгрумоляса и това ще е най-скапаната вечер в живота ми, въпреки всичките приготовления...
    The art of love is not to let your heart get broken !

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Аз съм абитурент тази година. Бала ще протече горе-долу така - изпращане от вкъщи, ще взема няколко човека от класа, после бившата класна и тази, която ни е сега. Мисля, че в 19:00 трябваше да сме пред училището от там към ресторанта. Идва време за дискотеката свалям сакото и от там нататък не ми се мисли.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Тази година и аз съм абитуриент да го ева!
    Как ще протече...определено няма да е така, както би било в България.
    Рано сутринта трябва да сме в залата, в която ще се проведе церемонията за някакви финални глупости. Тя ще започне към обяд и ще е някъде 2 часа, 2 часа и нещо. След това нямам и идея какво ще се прави. На банкета няма да ходя, съответно и на "танците", така че...почти пълна импровизация. Най-вероятно ще се запива някъде.
    Абре каквото стане. Важното е да запомня този ден...с добро! \/

и аз завършвам след месец. оооофф, в чудо се видях. кръв ми капе от сърцето всеки път, когато ми кажат 3465384 лева за това, още толкова за онова и то защо?!? за няколко часа гъзария. малко след началото на бала всички ще са толкова фиркани, че никой няма да помни кво/що. дразня се. има далеч по-важни неща от туй.
    обмислях да не ходя или поне да не се хвърлям толкова, ама няма как...
    а самото протичане на бала... де да знам. лицемерие в най-чистата му форма. сълзи, сополи и ексцесии между хора, които никога не са се понасяли и си дуднат зад гърба. в школото към 7 вечерта, мотане там, после си хващаме някакъв трамвай от тея "древните" и с него до Японския (тва не го разбрах много), там пък за ядене заешки щрудел или подобна простотия и после, за капак, в Син Сити. хубавото е, че ще затворим училището сутринта. детска радост
    може и да е яко. поне се надявам.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Пишете ме и мен.
    Какви ти приготовления? Гхахаха, моят бал е след 20 дена, а аз нито рокля, нито обувки имам. За другото да не говорим. Няма смисъл просто. Знам единствено, че ще сме в "Шератон" ... после уж на дискотека. Да, бе, каква ти дискотека. Ще си хвана чантичката/раничката и айде където ме отвее вятъра.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Оф и аз завършвам тази година. Тази събота и неделя бях за 89475984 път в София да си купувам рокля за втората бална вечер, но така и не успях. 8 часа обикаляне първия ден и след това още толкова втория. Писна ми.

Относно бала... нищо особено според мен няма да е. Яко ще е, защото има 2-3 индивида от класа, които по принцип са много обикновени момичета, а на бала ще се барнат и ще е хубаво да ги видим и в друга светлина. Като цяло съм доста позитивно настроена, защото целия ни випуск е много готин. Класа се разбираме отлично. Излизаме си всяка седмица почти, няма интиги, лицемерие и тем подобни, така че наистина ще е сантиментално преживяване ( ).

Иначе програмата (поне моята) е следната:
    21.05.2007
    19.00-??? - Серенада на класната + запиване в тях

22.05.2007
    20.00-??? - Купон в моя (наша + на сестра ми) чест в някакъв ресторант - наши приятели + на майка ми.

23.05.2007
    14.00-15.00 - Маникюрист

24.05.2007
    9.00-12.00 - Изпращане в училище. Ще раздават някакви медали на хората с отлична диплома, зайците ще ни подаряват цветя и т.н.

25.05.2007
    13.00-14.00 - Фризьор
    15.00-16.00 - Грим
    17.00-18.30 - Лудница вкъщи с цялата рода плюс разни други навлеци
    19.00-20.00 - Приятеля ми трябва да дойде да ме вземе от вкъщи, след това отиваме на Конниците. Там 'трябва' да ни обсъдят едно хубаво всичките клюкари, които са се събрали - кой с каква рокля е, кой колко е дебел, кой колко смешно се е гримирал и т.н. След това ще повтаряме онази идиотщина: "1,2,3,4,5,...12"...
    20.00-3.00 - Ядене в Интер хотела + напиване
    03.00-??? - Дискотека
    06.00- Посрещане на изгрева в романтичната компания на класната
    08.00-??? - Почивка

27.05.2007-30.05.2007
    Екскурзия до Слънчев бряг... за там планове нямам

Малко се олях... извинете ме

^ брутално.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

И аз и аз
    Нямам кой знае какви очаквания. Иначе програмата ми е нещо подобно на тази на Cool^Girl^^^.

Повече от фен Аватара на Disorder
    Град
    Добрич/Свищов
    Ами и мен ме пишете Никак не ми се иска да идва този бал, защото ще падне голям рев Класната ни е едина и съща от първи клас и просто я имаме като майка... та ще бъде много тежка раздяла, а колкото до самата вечер ще бъде интересно мисля. Ех да беше само бала, ами после изпити и т.н. мнооооого кофти работа е това завършване.
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Хм. Аз мисля, че всичко ще мине... ъм, нормално. А на мен така не ми се занимава. То не са рокли, обувки, чанти, гримове, прически лайна. Ако можех да мина без всичко това може би щеше да ми е по-добре. То не че и сега много съм се впрегнала - с едни обувки и сутиен съм в момента, роклята се шие, а прически и гримове... изобщо не знам :
    В тоя ред на мисли - Куул гъръл е е луда

Ще се изпонапием още в ранните часове, ще потанцуваме босички, ще поревем дружно, ще заключима даскалото (традиция е) и после - кой от къде е. Нищо, че всички ще си повтарят как ще се виждат всеки ден, едва ли не. смях. Ноо... дамз, яко ще е. Като за последно

Saatana vittu perkele hate crew!

Лорка
    Guest

моля помогнете

аз сам абитуриента и ви моля ако можете да ми напишете някакво поздравително писмо към учители,ученици и първокласници!Уча в гимназия на изкуствата и паралелките са 3 вида-музикална,хореографска и изобразителна.Моля ви помогнете ми да напиша някакжи поздравления към училищтето!!!!

И аз съм!
    Каква е наградата !?
    Диплома без усилия с герберов печат ли!?
    Light The Universe

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Бънгъл, нали щеше да ни покажеш роклята, която си купи?

А иначе най-добрата ми пирятелка, ще е дама на бала на ТУЕС и ще ходя с нея в събота да я гримира съседката, която с това се занимава.

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Бънгъл, нали щеше да ни покажеш роклята, която си купи?

А иначе най-добрата ми пирятелка, ще е дама на бала на ТУЕС и ще ходя с нея в събота да я гримира съседката, която с това се занимава.
    Ще се снимам тия дни и ще кача снимките.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Град
    BEZDOMEN
    i az sam abituriend tazi godina ne mi e i4 na kureco ama sam se spretnal (glavno na6te me spreetnaha de ) i posle kvoto izleze 6te se poveselq 6te po tancuvamvajnoto e da mi e veselo
    IF U R NOT HAPPY FAKE IT

Град
    www.flirt4i.com
    хаха и аз съм абитурент
    моята програмата е мн мн сложна
    Изпращане в даскало на 22... предавам знамето после някаква церемония там ще ни правят.. после купонче като по филмите във физкултурния салон със шведска маса а у украсен от 12-токласниците мания
    23 вечерта БАЛ във Слънчев бряг. хотел "Поморие" ходене със "?" кола не се знае още модела , но знам че ще имам екскорт от 2 патрулки
    след бала на дискотека "Мания" на сутринта релакс във хотела
    24 връщане у дома във Бургас пак релакс вечерта ходене на 2-ри бал после пак дискотека "Мания"
    25 заминаване за о-в "Тасос" Гърция
    26 - не искам и да си мисля
    27 - тежък ден \/
    28 - завръщане към Бургас
    29 - рожден ден на гаджето
    30 - ходене до Варна. Як запой
    31- релакс - връщане към Бургас
    1 юни деня на детето ОГРОМНО ПАРТИ със всички познати и приятели абитуренти главно
    2 юни дано да съм жив

Живот и здраве това се очертава

БАГОДАРЯ НА www.teenproblem.net!!!

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Гавра, не че нещо, ама от 28 нататък не се счита към бала

no_martyr
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от пор
    ^ брутално.
    Аха.
    И аз ще минавам през този процес тази година. Не ми се мисли...имам зверски много неща за учене, а някакви подли индивиди се опитват да ме разсейват с разни странични дейности. Не мисля, че е честно!
    Иначе очаквам едно 80 процента да се напият подобаващо до третия час...
    Балът ни е в Шератон (въх на трета степен), после сме в Син Сити. Ако някой знае дали е добро там, да казва...

Мега фен Аватара на quench
    ако не слушаш члага, ще ти направят brain surgery

no_martyr
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от quench
    ако не слушаш члага, ще ти направят brain surgery
    Опа...
    Чувствам се излъгана
    А "ретро" залата да не би да е обитание на турбо-фолк носталгичните напеви от началото на последното десетилетие на миналия век?

Иначе, Ex, че са грандомани - спор няма...имаше предложения да отидем на руски ресторант (все пак руска гимназия се водим) -стори им се твърде "постно"...

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    ау, и аз съм абитуренка тази година
    нямам представа какво ще е на бала, но досега това завършване е страхотно то в даскало не са бири, музика в двора, крещене... изпращането ми е след 5 дена и просто откачам какво ще стане тогава еуфорията е тотална всичко вече ми е купено от роклите, обувките, парфюма... до чорапите остава да се притеснявам само за това как ще ми направят грима и прическата на деня точно дано всичко мине по вода, защото от толкова тресене покрай тоя бал нещо взех да се плаша вече
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Има вероятност да къркам с руснаци.

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Има вероятност да къркам с руснаци.

Мен пък ще ме водят на някаква мноооого яка руска кръчма...
    И да не съм офтопик- абитурeнтската е мнооого яко, но после те заболява сърцето като си
    помислиш колко пари си дал за нищо, така че по- добре да не се ижвърля много човек...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си