.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Град
    Някъде там

Kolko trqbva da e produljitelnostta na sexa?

Tova e vupros,koito vsi4ki si zadavat,no mai nikoi ne pita!Naistina koe e po-driq variqnt:liybovnata igra da e po-kusa,a seksa po-protqjen,kato vremetraene ili obratnoto!Ne smqtate li,4e sexa sled 40tata min e kato boino pole i vseki si misli"Haide,nqma li ve4e da svur6va?"
    Give me one reason to stay here and I'll turn right back around.Because I told you that I loved you
    And there ain't no more to say

Град
    Някъде там
    I ne e li po-vajna liybovnata igra!Spored men bez neq nqma i sex,za6toto ako i dvamata ne sa dostatu4no vuzbydeni,to nikoi nqma da izpita istinsko ydovolstvie!
    Give me one reason to stay here and I'll turn right back around.Because I told you that I loved you

Град
    РЮАР
    Научи се да си едитваш постовете, Благодаря ти предварително..

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Всички си задавали този въпрос-глупости!
    Няма обща формула, както на теб ти е по-приятно така го правиш. Все пак ти ще изпиташ удоволствието, а не ние.

А относно въпроса за 40-те минути, ако е с човек, който знае какво прави, 40- минути ще ди дойдат много добре

Град
    Някъде там
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Всички си задавали този въпрос-глупости!
    Няма обща формула, както на теб ти е по-приятно така го правиш. Все пак ти ще изпиташ удоволствието, а не ние.

А относно въпроса за 40-те минути, ако е с човек, който знае какво прави, 40- минути ще ди дойдат много добре
    Vuob6te ne si prav,tova 4e ti smqta6 taka e edno na ruka,no spored pove4eto hora sled 40tata min e kato na boinoto pole,vseki se bori za ocelqvane!Be6e mi interesno kakvo mislqt dr po vuprosa+tova ima adski mn ne obraovani sexyalno!Osobenno mom4eta(vse pak tam sum po-kompetentna),koito smqtat 4e 2y4asoviqt sex e mn dobur,dori ne osuznavat,4e na momi4eto tova ne my haresva-za tova govorq!

Град
    Varna
    Офф незма ся...
    На мен ми харесва и дългата игра и дългия секс...
    И аз потвърждавам мнението, че а ко си с човек който знае какво прави 40 минути даже идват малко...
    Е разбирасе може да се действ и на почивки, кой е тоя/тая дето ще издъжи няколко часа бъхтене без малко почивка...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

4 часа 18 минути и 32 секунди - това е най-нормалното време за половата ви игричка...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Няма точно определено време. Всеки избира сам за себе си, всеки човек е различен и му харесват различни неща. Някои предпочитат дълга любовна игра, други не. За някои сексът след 40 минута вече не е приятен, други му се кефят. Страшно много зависи от човека. Лично аз нямам проблем и след час. Важно е не колко време, а как се прави.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на koalka
    На мен примерно, 40 минути са ми перфектни.Определено време няма, факт.И все пак зависи момчето колко може да издържа, а и желанието на момичето какво е, защото може да се протърка.

nepovtorim
    Guest
    Kaко говорите за 40 минутен секс и повече за кво не пуснахте тема кои е пражвил секс повече от 40 минути,и между другото койлко от вас правят редовно секс над 40 минути.щота аз си мисля че такива маи няма тука

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Хм .. зависи от това с кого съм, какви са обстоятелствата, времето какво е, колко се искаме и т.н.
    От много неща зависи.
    Времетраенето не е необходимо винаги да е еднакво, за да ми е хубаво. Всякак може да ми е хубаво, ако ми е приятно да съм с човека, който е до мен.
    И да - сексът става доста болезнен след повече от 40 мин клатене.. поне при мен. Не е необходимо да пресилваме нещата. Не казвам, че за 10 мин ми е кеф .. но почне ли да става твърде дълго, боли ..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    а и желанието на момичето какво е, защото може да се протърка.
    ei tova bi li go raztylkuval

Град
    София
    Мислите ти са супер хаотични и несвързани!!!
    Цитирай Първоначално написано от Angel4enebesno
    Vuob6te ne si prav
    Момиче съм

tova 4e ti smqta6 taka e edno na ruka,no spored pove4eto hora sled 40tata min e kato na boinoto pole!
    Добре, след като си мислиш, че знаеш отговорът на въпроса защо тогава пускаш тема??? Тази тема явно е създадена всички да се съгласяваме с теб. А явно си правила друго проучване след като твърдиш "според повечето хора"...

vseki se bori za ocelqvane!
    Ххахаххахха Сексът в днешно време се практикува за удоволствие. Ти ако се чукаш само с хора, които си свършват работата и си заминават, не означава, че всички ще седим и ще търпим нещо, което ни е неприятно.
    Be6e mi interesno kakvo mislqt dr po vuprosa+tova ima adski mn ne obraovani sexyalno!
    Явно аз съм сред тези "необразованите сексуално". И темата ти с какво цели да образова нас по-нисшите? Явно, че ако ми е готино при 50 минутен секс съм сбъркана и трябва да ходя на лекар? Или да се ограничавам да не би случайно да изпитам още малко удоволствие?
    Osobenno mom4eta(vse pak tam sum po-kompetentna),koito smqtat 4e 2y4asoviqt sex e mn dobur,dori ne osuznavat,4e na momi4eto tova ne my haresva-za tova govorq!
    Точно пък момчетата трудно издържат 2 часа на нашата възраст и повечето от тези, които са ти го казали това, са си измислили, че са имали толкова дълъг акт. А относно момичето, то сливи ли има в устата и не може да си каже. Извинявай, ама аз не съм курва само да ме "тъпчат" и да не си казвам, че ми е неприятно...

Усещанията при различните хора са различни.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Снощи правихме с моя приятел секс. С любовната игра, със сексът всичко беше за 20-тина минути. Аз свърших 4 пъти, а 2 от тях вагинално. Той получи невероятен оргазъм. Кой казва, че дългият секс е хубав. напоследък доста понамалихме времетраенето на заниманията си и да ви кажа ли, след 20-тата минута почва едно претриване, едни болки, едни чудесии. Ако през това време аз свърша пресъхвам и става трагедия. Иначе сме правили секс и 2 часа чисто и 2 минути дето се казва. И в двата случая ми е било хубаво. Всичко си зависи от момента, от предварителната нагласа, от възбудата преди това. Иначе 2/3 от времето за секс се пада на любовната игра. И още нещо-най-хубаво ми е било при кратък секс. При продължителен ми е забавно да сменяме пози, да се търкаляме с часове, но като оргазъм-не помня да съм имала.

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    4 часа 18 минути и 32 секунди - това е най-нормалното време за половата ви игричка...

ахахах,визиолизирах гледка - мацка с хронометър,гаджето отгоре я клати ,а тя не го забелязва,не издава звук и само гледа хрономертъра..

Секса- яко е като е по..50 мин- 4ас...ммм
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Абе ти да няа да легнеш с часовника и кат минат 40 мин да каеш "АЕ ТАЙМС ЪП!" ?!?!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от nepovtorim
    Kaко говорите за 40 минутен секс и повече за кво не пуснахте тема кои е пражвил секс повече от 40 минути,и между другото койлко от вас правят редовно секс над 40 минути.щота аз си мисля че такива маи няма тука
    остеи са ... то повечето "компетентни" тука още секс не са правили а и да са правили е било 10-ина пъти и си мислят че знаят всичко
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

nepovtorim
    Guest
    DarkAngelOfHope мнго си прав =D> .Не знам тия 40 минути каде ви виждат,аз лично съм го прави и над 40 минути и то само ако съм пия а тва е рядко ако не съм не повече от 10-15 минути за тва ми е много стряно от де се изкарват тия хора такива полови атлети при полужение че възраста на повечто тука е от 12 до 17 години

nepovtorim
    Guest
    DarkAngelOfHope мнго си прав =D> .Не знам тия 40 минути каде ви виждат,аз лично съм го прави и над 40 минути и то само ако съм пия а тва е рядко ако не съм не повече от 10-15 минути за тва ми е много стряно от де се изкарват тия хора такива полови атлети при полужение че възраста на повечто тука е от 12 до 17 години

Град
    София
    Зависи от това колко често го правиш. Примерно преди с приятеля ми го правехме през ден, а понякога и всеки ден /1 месец на морето/ и тогава си го правехмо по час някъде, ама след това за 2 месеца го правихме 3 пъти само и сега е по към 30-тина минути, ама всеки път е все по-добре

Голям фен
    Град
    Stz
    shadow4e =D> =D> =D> =D> =D> =D> Мн яко намля автора!

А да си кажа и аз моето мнение по тамата!Наистина зависи и от човека и от обстоятелствата и от всичко!С дадено момче след 15-тата минута ми е омръзвало,с друго пък час и половина два да го правим и си мисля че не искам да свършва!

п.п.Не съм от малките деца във форума,които си мислят че след 1-2 пъти и вече знаят всичко за секса

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Боцкането да варира от 38,5 минути до час и 11 мин. !
    DGD (rock) !

nepovtorim
    Guest
    Имам въпрос към половите атлети скоро разбрах че има някаф тантра секс или нещо подобно дето могат да го правят по 15-16 часа та вие да не сте от тези и ако сте бих искал да ми покажете ако може де щото нещо не ми се вярва момичета и момчета на по 13-14 максимум 15 години да го правят по час два

Град
    София
    Не всички сме 13-14 годишни. Аз съм на 18 и чак 2 часа секс не съм имала т.е. случвало се е два пъти да свърши за 3 часа /без любовната игра/ и така ми е добре, защото и без това съм на хапчета и само се измиваме, погушкваме се 5 минутки и пак.
    Първите пъти помня, че се е случвало и трети път да го направим, защото свършваше бързичко или по-точно и на двамата не ни стигаше. Често казано и така ми беше готино, защото обожавам да го гледам как свършва. Но той няма проблем с вдигането и затва ми беше все едно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си