- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Хайка за педофили
Какво според вас трябва да е наказанието за педофилия?
Според мен трябва да е смърт чрез жъво одиране на кожата...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
...само ако е 1100% сигурно, че съответния задържан е педофил...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Adekvatno nakazanie.........po princip mi e trudno da si go predstavq no nai-lesno e
![]()
![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop
затвор![]()
It's not the age that matters - it's the life in your years...
За такива хора най адекватното наказание е кастрацията + затвора те там много ги обичат.
Абе не бе къв затвор....... ако трябва да съм сериозен те са точно за лудницата, ама ако трябва малко да се излигавя мога да кажа, че в затвора ще ги научат на мъжката любов![]()
СМЪРТ !!! Никакъв живот не заслужават след като вече са провалили един !!!![]()
![]()
...it's WilD ObseSSioN...
напълно съгласна!!!Първоначално написано от Scandalous_lady
![]()
![]()
![]()
и аз!Първоначално написано от Devilka
ObI4KaM~yOuR~eYeS~zA6ToTo Te Sa~VeRy~NicE~.
VeDnUj~LoOk~At~Me~I pOsLe~DoN't~FoRgEt~Me~.
MoEtO sUrCe~TiK~tAk~FoR~yOu~Za6ToTo~I~LOVE~YOU~~
Не може така, хора.Първоначално написано от kuber
Агресията ражда агресия - това е стара истина. От маниаците ще станат изроди, а от изродите - изверги. И после ще четеме, как някой държал дете в мазето си 10 години. Като в любимия ЕС - имаше такива случаи в Белгия, у нас за сега ги няма. Злото не може да се унищожи по Хитлеровски, трябва да го опознаеш и победиш чрез хитрост.
ХММММ~~дам.....радваш човече!Първоначално написано от Анонимко
Ами едно от решенията е психолог!
ObI4KaM~yOuR~eYeS~zA6ToTo Te Sa~VeRy~NicE~.
VeDnUj~LoOk~At~Me~I pOsLe~DoN't~FoRgEt~Me~.
MoEtO sUrCe~TiK~tAk~FoR~yOu~Za6ToTo~I~LOVE~YOU~~
Мега гнусна е самата дума " педофилия"...
кол през г*за не им стига на тия...
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Заслужават най-бавната смърт...
На човек, гаврил се с 3 МЕСЕЧНО бебе, дори и това му е малко!!!
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Тези педофили, които се стремят да бъдат легализирани като "малцинство със специфична сексуална ориентация" предпочитат да ги наричат "педосексуални", което на мен ми е много странно, защото самата дума "педофилия" идва от гръцки (παιδοφιλία) и преведена буквално има много красиво значение — παις означава "дете", а φιλία - "обич"Първоначално написано от Ice_Queen_
![]()
![]()
Смърт.
Да им намерят някой негро 20-30 години по дърт от тях да им го набута!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първо да дефинират точно и ясно определение за педофилия, под каква възраст трябва да е момичето, за да има основания за обвинение за педофилия. Да се определи дали ако момче и момиче на по 13 години (примерно) се ебат, има ли основание момчето да се подвежда под наказателна отговорност и ред други въпроси. Единственото реално решение е да се приеме някаква възраст (например 16 години), под която да е подсъден ебишлика, независимо дали малката курва сама си го е искала (така осъдиха българина в САЩ - малката курва му се слагала, той уж я принудил да извършват сексуални действия (важно е да се знае, че принудата е направена в Интернет, макар да не ми е ясно как може някой да се принуди да направи нещо в Интернет), но законите там са такива, че под 16 години ако е момичето винаги може да подведе под отговорност ебача си). И наказанията също трябва да варират - не може за един ебишлик с малката квартална курва да лежиш 10 години - абсурд! Виж, ако го правиш с 6-7 годишни може, но да наебеш някоя курва на 14-15 и да ти лепнат повече от 5-6 години не е нормално. Е, ако стане на ебача му стане навик да ебе малки курви може и да увеличат наказанието му на 15-20 години. Но самият факт, че в България осъдените за педофилия се броят на пръсти говори, че педофилията далеч не е кой знае колко сериозен проблем за управляващите.![]()
Левски шампион але але!
Значи...
Прави се един д1лбок разрез на кожата с нож, раната се отваря и в нея се сипва готварска сол...
Болката е непоносима..
След такова нещо,такава ужасна болка, на дали ще си помисли отново да си опражнява " професията "![]()
i az taka mislqПървоначално написано от Scandalous_lady
![]()
![]()
![]()
![]()
В къщата на Вип БрадърПървоначално написано от i'm so excited!
![]()
Или пък да го затворят педофила в една стая с малко момиченце ама да дадат на момиченцето резачка.. или пушка.. или и трите![]()
Или на педото да му натикат чадър в гъза и да го отворят..
Или публична кастрация, ама с косачка за трева.
Или пък да му потопят шмайзера в къри=D>
Или да обучат някой слон да му напрай фистинг.. или хоботинг![]()
Или.. всичко накуп..