според мен не му се обаждай,хората са казали,че казаната дума е хвърлен камък,а и не само ти имаш гордост,той също!И ако много си го наранила като си скъсала с него,най-вероятно няма да ти прости,дори и да иска,поне докато не мине време,помисли си как ще се чувстваш ако му се обадиш и ти каже че не иска да те вижда вече?
Той ако те обича би те потърсил,не вярвам без причина да си скъсала с него,все с нещо те е провокирал да го направиш,по-добре не го търси,а го остави да осъзнае грешката си и ако те обича да поиска да се върнеш при него!
Знам,че мн хора ще ме упрекнат за това,че казвам,че той трябва да те търси след като ти си скъсала с него,но го казвам от опит,няма смисъл да му се обаждаш,не можеш да върнеш времето,станалото станало!При всяко положение и той има вина,хората не зарязват тези които обичат без причина!В края на крайщата по-важно е кой е предизвикал раздялата,какви са били причините да се стигне до там,а не кой си е тръгнал първи!Това че си скъсла с него,не означава,че само ти си виновна,просто ти първа си намерила сили да кажеш край!
Но както за началото така и за края на любовта са нужни двама,така че ако всичко е било наред ти е нямало да го зарежеш,за това недей да съжаляваш,а изчакай да видиш дали няма да те потърси и ако те потърси дали си струва да си пак с него