.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Guest

plsss pomognete mi spe6no e

Az sum na 15 i v4era go napravih za 1-vi put.Tova koeto me pritesnqva e 4e go napravihme bez predpazni sredstva i me e strah da ne sme napravili golemiq fal.Priqtelqt mi me uveri 4e znae kakvo pravi za6toto ima opit i 4e ne trqbva da se pritesnqvam...Ta vuprosut mi e kakva e veroqtnostta da zabremenee6 ako go pravi6 za 1-vi put?!

Guest
    Ami za tvoe razo4arovanie - opasnostta e to4no tolkova golqma, kolkoto i pri sledva6tite puti... moqt suvet e za uspokoenie da napravi6 nqkioi test sled sedmica i ne6to-dve... i sledva6tiq put s prezervativ!!

97% опасност и 3% късмет...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Вероятноста да забременееш като го правиш за първи път е същата, като всеки друг път. И коя такава тема поред е това? Мислете, преди да вършите такива неща.

Голям фен
    Айде да мислим логично, но първо кажи поне свърши ли в теб и кога ти беше последния цикъл.

Be veroqtnosta e ogromna pii xap4e anti-bebe i gotovo

Повече от фен
    Има голяма вероятност да си хванала .Приятелят ти след като казваш, че има опит защо не сте използвали презерватив? Колкото и голям опит да има, като се възбужда отделя течност. Не е за препоръчване, но ако е свършил в теб тичай за Постинор до аптеката, защото друго спасение няма.И следващия път не правете такива глупости.

mila ne mi e qsno kak moje priqtelq ti da ima opit i da go napravite bez prezervativ i da ti kaje da si spokoina....
    a ti begai do aptekata za edno spe6no hap4e i pove4e nedei da var6i6 gluposti ako ne iska6 da stavam mam4e na mladi godini....

Опасността да забременееш първия път е същата, както при всеки останал. Той свърши ли в теб? Изчисли дали си била в овулация. Ако отговорът и на двата въпроса е "НЕ", рискът да забременееш е много малък.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

mnogo e veroqtno da zabremenee6 ,no 6tom toi ''znae''kakvo pravi koeto v pove4eto sluei ne e taka ama aide...abe po-dobre si napravi edno test4e za tvoeuspokoenie i sledva6tia put s prezervativi

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Опасността да забременееш първия път е същата, както при всеки останал. Той свърши ли в теб? Изчисли дали си била в овулация. Ако отговорът и на двата въпроса е "НЕ", рискът да забременееш е много малък.
    Точно.
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    Pii ne6to dete 4e ako zabremenee6 6e si za sram na 15 godini...nito purvata i za jalost nito poslednata... ...
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си