.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    bahti i lubovta
    Guest

kakvo po dqvolite se slu4i ?

ae hora kvo se slu4i po dqvolite ? imah vrazka s edno mom4e -e ne mnogo dalga 2 sedmici i izlizahme prez sedmicata i vsi34ko be6e strahotno be6e kato prikazka .kazvah si 4e tova e idealnoto mom4e,be6e tolkvoa mil i gotin i prosto ne mojeh da povqrvam 4e takova ne6to se slu4va to4no na men.i kvo stana -izvednuj sprq da mi zvani ,sprq da se darji vlubeno,smisul pak dobre se darje6e ama sqka6 ve4e ne me obi4a6e,i izvednuj suvsem zagubihme kontakt i vse o6te e taka .skoro smqtam da go pitam kvo se e slu4ilo i za6to taka se promeni v ramkite na edin den.spored vas kakvo moje da go e nakaralo taka da se promeni?

Neznam kakvo go e nakaralo da si promeni otno6enieto,samo toi moje da ti kaje.Govori s nego

Фен Аватара на UnBornKb
    Град
    Ямбол
    Няма как ние да знаем какво му се е случило, така че говори с него.
    Може да е срещнал друго момиче, може някак си да му е минала тръпката с теб, може ... знам ли ..
    At the moment there are six billion people in the world, six billion souls, but all I need is ONE!

naistina nznam kakvo moje da go e nakaralo da si promeni durjanieto taka, no i s men se be6e su4ilo ne6to takova. raZdale4ihme se edin ot druG, i nakraq skusahme ..toi si nameri dr.. ne iskam da te ot4aivam i ne kazvam 4e i pri teb 6te stane taka. nai dobre pogovori s nego
    Tragedies happen.What are you gonna do,give up?No.You gotta fight like hell to make sure you’re still alive.Because you are,and that pain you feel it’s life.The confusion and fear that’s there to remind you that somewhere out there is something better.

Не трябва да питаш тук! А него...а как да обичаш някой като ходите 2-3 седмици....поговорете си питай го ко е станало...или си е харесал друга или нещо си го разочеровала или не е харесал нещо в теб....възможности хиляди...един разговор в очи в очи /БЕЗ ПО ТЕЛЕФАНА ИЛИ ЧАТА!/ или ще доведе всичко до край или ще сте заедно ако изпитва нещо към теб
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Guest
    toi taka kato gledam ve4e si e nameril druga oba4e sum sigurna 4e ne skusahme zaradi neq za6toto tq se poqvi po-kasno v jivota mu:\

Фен Аватара на UnBornKb
    Град
    Ямбол
    А от къде си сигурна, че ти не разбираш прекалено късно за другата?
    At the moment there are six billion people in the world, six billion souls, but all I need is ONE!

na4i onq den chetah edno spisanie....v koeto pisheshe che majete minavat prez 4 fazi....parvata flirtyvaneto goneneto na pogledi i t.n. vtorata e tazi v koqto vsi4ko e kato prikazka liubovni sms-i podaraci dara dara a tretata e imenno tazi v koqto majete se odrapvat zashtoto iskat neshto po seriozno ve4e i se podgotvqt za tova i tazi 3-ta faza e nai trydnata za 4etvartata ne se seshtam kakvo beshe no misalta mi e che trqbva da se darjish smelo...ne se strahyvai che mojesh da go izgybish....ti prodaljavai da se darjish milo s nego i nai veroqtno toi pak shte omekne
    Az Si ZnAm KfO dA PrAq I sI pRaQ kFoT Si ZnAm PpP~

piati go kvo stava i dali o6te iska da ste znaedno i to vazmojno nai-skoro go pitai za6toto taka SAMO SE IZMA4VA6

O momi4e zminavai da govori6 s nego i da mu kaje6 tva det napisa na nas

Цитирай Първоначално написано от djeini
    Neznam kakvo go e nakaralo da si promeni otno6enieto,samo toi moje da ti kaje.Govori s nego
    Да, той може, ние не можем ...

Въпреки, че и на него може да не му се занимава да обяснява, за кво така е решил. Решил е и толкоз.

Мега фен Аватара на koalka
    Явно интереса му към теб е бил минимален.

Да бе, нещо интереса му се е изпарил като гледам. 2-3 седмици и фиуу, вече с друга. Е, мислиш ли, че е за теб такова момче???

nakaralo go e da se promeni ... menie na priqtel ... dugo momiche ... moje bi ti ... nz ...

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Каква ти любов, та вие ходите от 2 седмици.
    Сигурно се е разочаровал от теб или е срещнал някоя по-готина/отворена/лесна..
    Кой го знае. Питай го.

П.С.: И не забравяй да го напсуваш и да му кажеш какво голямо лайно е.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

ami nikoi nz no ti go popitai za6to se dyrji taka o6te sega

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си