Ne6to ne moga da mina na kirlica,izvinqvam se za tova.Sega da si izleq mykata,4e poludqvam ve4e.Zna4i na 21 sym.. hubavec , uj.Zabavlqvam se az , puskam prostotiii - sega sledvam(ne v bg).Seksualen opit - mnogo zle , pravil sym go vednyj i zamalko .. abe zle.Tyk e vreme da kaja 4e penisyt mi varira ot 14 do 16 santimetra , nai-4esto 15 - koeto e pri4inata i da pravq malko seks.Vinagi si mislq 4e e malyk - i toi si e malyk .. a misli6 li si 4e ne6to ne ti e nared- zamina seksa.Sno6ti bqh sys super krasivo mace .. au takyv sram ne bqh bral hora .. ta zna4i lejim si ve4e v legloto mi i po4nah da q natiskam .. stana mi ama mnogo obita6ki .. nai-mnogo 14sm. da e bilo.Ta zna4i - hvanala go e tq i mi lyska , ama ne stava po-golqm,be6e mi i neudobno i typo.Lizah q malko , ama TYPA rabota ob6to vzeto.Kajete mi kakvo sym vinoven 4e taz patka ne e stanala s 3-4 santimetra po-golqma , po-malyk myj li sym ,za6toto taka se i 4uvstvam.Ta vyprosnata pi4ka ve4e razbira se ne me vyzpriema kato liubovnik , o6te edna iztyrvana ot men jena(napravo 6te umrete da mi se smeete kolko vyzmojnosti sym iztyrval).Vijdate do kyde sym oprql da pi6a po detski forumi , skoro i v psihiqtriqta mogat da me vkarat.Do tova moje da dovede malkata pi6ka - samo do psihiqtriqta.Vyprosyt e kak da q ugolemq?Dali 6te stane s 1 godina trenirovki?I nakraq da vi napi6a 4e da si s momi4eto koeto iska6 , i da ne moje da go zadovoli6 e nai-golqmata myka na sveta , dano nikoi ot vas ne go izpita nikoga.