- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой е вашият фаворит от ВипБрадър 2?
Вие сте!
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си.
Почти никой не заслужава наградата.Най-малко това,че те и без това са много богати,а и още ще им дават,когато по улиците скитат толкова много гладни деца.Ама какво да се прави-Пари при пари отиват.Въпреки това гласувах за Катето Евро.Тя ми се струва най-забавна просто,но мисля,че след като е на 50 е смешно да се държи все едно е на 20.Здравко според мен трябва да излезе още на първите номинаций,защото ще е много глупаво да дадат наградата два пъти на един и същи човек.
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
Гласувах за Калин Велйов
PODKREPAПървоначално написано от linkin_park_fenka
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
Венетка,много ме кефи защото е устата и получава това,което иска!!!Също е много директна и пряма!Няма интриги с нея,това ме кефи.
Аз също симпатизирам на Венета Райкова.Първоначално написано от Fucking_Bitch
![]()
ми аз съм зааа НИКОЙ нито 1 от тях не заслужава да спечели нооо у вестника пишеше че ще е Венета![]()
Mi,pove4eto sa tapi,osobeno onq pederast!!![]()
Jivei taka,4e kogato umre6 i dqvola da ti zapali sve6t!
На мен Азис ми направи много добро впечатлени,защото доколкото го виждам не се надува и не се прави на някъв велик..въпреки че всъщност е постигнал много.Гласувах обаче за Магдалена Желязкова,защото тя е страшно красива и много естествена..Но по принцип като изключим оная Росица всички много ме кефят
![]()
![]()
f@nt@zi@
За мене Здравко трябва да спечели, защото си казва всичко открито.При него няма скрито покрито.Каквото мисли си му е на устата.Друг е въпроса, че да спечели 2 пъти ще му стане много...
Венета Райкова!Не че я гледам тая простотия,но тя ме кефи най-много кат човек!
Аз давам свойто стимулиращо ДА за Венета Райкова... Най яка си е каката... Здравко съшто е готин, ама е тъпо да бъчкат от старите серий на Брадъра хорица.....
По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.
Допадът ми повечето хора вътре,с изключение на Росица,Желязкова и барабаниста.Най-много ми харесват Венета и Катето(дадох гласа си за нея)
Аз също съм за Венета Райкова.Първоначално написано от Fucking_Bitch
![]()
Първоначално написано от Didi_tronka
Калин Вельов
AMAN!
Гласувах за Венета.Умна, красива, искрена.![]()
Венета Райкова.
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си.
съгласна мен здравко много ме кефи,кефи за у4удващо и деси...венета..тя има предостатъ4но пари но е свястна и петя ме кефиПървоначално написано от King of Kings
Венета Райкова
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Emi radvat me Veneta,Azis i Kateto !!
Zabelqzah,che nai-dolemite zvezdi [taka da se kaje] sa nai-narodnite hora!
Tiq drugite ne sa nikakvi puk se pravqt na vajni ! Tva me drazni!
A da si kaja,chesno az sum skandalna lichnost i ako bqh Vutre shtqh da i udarq nqkoi boks na Taq kitaikata Rosica ili tam kfa e,bahti Ofcata!!!
Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim
Мойте фаворити са: Венетка,Десито,Азисчо и Китайчето :P
+1Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
![]()
Кажи! Ако бях красив, можеше да ме харесваш! Ако бях мил, можеше да ме милваш! Ама понеже съм прост - можеш само да ми простиш!
Бъди гъзе, не слушай чалга! Бъди гъзе - пиши грамотно!
И аз и аз.Първоначално написано от LaPeNcEto0o
![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.