Преди около седмица скъсах с предишното си гадже (беше на 17 аз съм на 15), но докато ходех с него се запознах с едно момче от неговата компания..(да кажеме Х и той е на 17 ) Сега когато сктсах с първото момче усещам, че Х се интересува от мен :P , но има и още едно момче, с което съм в една компания от 5 години и всеки ден сме заедно и в училище и изван него ( той е с 2 месеца по-малък от мен, но това не е пре4ка сега и двамата сме на 15).. лятото опитахме да тръгнеме, но не се получи, а и той ми изневери, но сега когато скъсах с първото момче ми предложи да тръгнеме.. аз му отказах с предтекста, че още ми е рано не са минали и 2 седмици от последната ми връзка и му нямам вяра, но той каза, че ще чака...
та.. въпроса ми е кой да избера.. Х или момчето от моята компания (за Х чувам, че е мн свесно и точно момче, но 5 години са си доста време...)
знам че е малко тъпичко тук да пускам подобна тема за такъв личен избор но на истина нз с кой да поговоря за това, а ми е много трудно да избера.. не искам да нараня момчето от моята компания, но чесно да си кажа тои е доста сдухан и като скъсам с него нз дали после ще мога да си намеря свесно гадже, а с другото момче си се разбираме доста добре и ми харесва...
ако може някой да даде свесно мнение ще сам ви много благодарна :P