.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

РАЗДЯЛАТА..

колко време е продължила най-дългата ви връзка,която е последвала с раздяла?как преодоляхте я преодоляхте и мислите ли още за този човек..съжелявате ли,че не сте опитали да поправите нещата?
    обичкам си наскоОо!!

аззззззз
    Guest
    Ами моята бе точно една година на който ден тръгнахме на този си скъсахме, но после в продължение на точно 5 месеца се виждахме доста често и пак си бяхме заедно с малки караници по за 1-2 дена и разсърдвания но точно на 1 година и 5 месец се скарахме за глупост и от тогава не си говорим а това беше преди 20 дена вече .. не мога да спра да мисля за нея, но съм я преодолял и почти няма разлика освен тва че преди нямах 1 свободна минута а сега се чуда по цял ден кво да прая .. а тя е едно от най- красивите момичета и в града и навсякъде и не го казвам просто че бях с нея толкова време просто наистина е много красива но красотата не е всичко и ткам

1.5г. доста трудно го преживях, но тогава си бях наивниче, няя се повтори такова нещо. Иначе е трудно да. Мислите ти са ангажирани и насочени към тоя човек, мъчиш се да измислиш как да си го върнеш, а то все не става и не става, докато един ден се събуждаш, без нея, без мисли, без чувства, ставаш, измиваш се, обличаш се, отиваш при приятелите си и започваш отначало.

Xm moita be6e mislq 8/9 meseca ,preodolqx q s mnogo 6okolad i ne nito edin put ne sujelix

nai dylgata mi vryzka 2 meseca ... mite chuvsta se "otegliha" taka da se kaje i prichinata da skysame bqh az ... beshe mi super trudno no go napravih ... chovecheca otsreshta ... gorkiq naprao mi stana super kofti ...

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

Цитирай Първоначално написано от djeini
    Xm moita be6e mislq 8/9 meseca ,preodolqx q s mnogo 6okolad i ne nito edin put ne sujelix
    Аз пък я преодолях с яко блъскане в залата и малко рев. Иначе с тази която наистина бях обикнал, също скъсахме на същия ден когато тръгнахме. Само че не година по-късно, а месец по-късно. Ташак, а ? А след нея... курвичка тук курвичка там ше ги еба в парцалите.
    Иначе по темата :
    Цитирай Първоначално написано от Digital
    Хм това с почивките е много кофти.
    Да ти кажа честно преди известно време бях гледал някаква твоя тема, гледах ти и снимката от аватара и си казвах "пду деба, колко щастливи изглеждат... дали и аз някой ден ще си направя подобна снимка ?" а и от написаното личеше че много се обичате. А сега какво ?
    Жалко жалко...
    193 Digital бан по ип и профил, системно 2 т.

Цитирай Първоначално написано от djeini
    Аз пък я преодолях с яко блъскане в залата и малко рев. Иначе с тази която наистина бях обикнал, също скъсахме на същия ден когато тръгнахме. Само че не година по-късно, а месец по-късно. Ташак, а ? А след нея... курвичка тук курвичка там ше ги е** в парцалите.
    Иначе по темата :
    Хм това с почивките е много кофти.
    Да ти кажа честно преди известно време бях гледал някаква твоя тема, гледах ти и снимката от аватара и си казвах "пду деба, колко щастливи изглеждат... дали и аз някой ден ще си направя подобна снимка ?" а и от написаното личеше че много се обичате. А сега какво ?
    Жалко жалко...
    това,че имаме проблеми не значи че не се обичаме,това е единственото в което съм сигуна,но понякога не е достатъчно..
    обичкам си наскоОо!!

Аз не съм казвал че не се обичате. Казвам просто че положението sux. Ебати, не ви ли е срам да стигате изобщо до такъв момент. Ако от мене зависеше въобще нямаше да се получава така.

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Ходих с едно момче 2 години без 8 дни. Скъсахме уж по взаимно съгласие, но след като тръгнах с друг, той ми съобщи, че още ме обича. Мисля за този човек, но рядко и само се питам: "Как ли е? Какво ли прави"... Тъпо ми е, защото от тогава минаха повече от 2 години, а той още не ме е забравил и не си е намерил нова приятелка. След това ходих с едно друго момче година и 7 месеца. Скъсахме, защото той ме смяташе за даденост, не ми даваше това, от което имах нужда и си мислеше, че аз винаги ще бъда неговата спасителна жилетка. Мисля си често за него, чуваме се, виждаме се. Никога не съм съжалявала за каквото и да било... Особено за това, че скъсахме, защото сега съм с човек, на който наистина държа и който наистина ми дава онова, което никой друг не успя...

Повече от фен
    Най-дългата ми е била 2 месеца и 2 седмици Гордея се...ама и аз нз що...еми тоу ме скъса с тъпото опрафдание-"Ели, обичам те, ама си харесвам бифшата ".
    твА е...

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    При нас с момчето нещата са толкова странни, че няма накъде повече.
    Бяхме заедно година и половина (може и месец отгоре) ..
    Дали съм го преодоляла - ми в много отношения, да. Дори не искам да се сещам за тях. Но има един аспект, в който не мога да го забравя .. То е толкова шантаво всичко м/у мен и него .. дори не знам с какви думи могат да се опишат тези неща, които стават. Но поне знам.. те са си наши неща, никой не може като нас. Толкова да е странно.. други не познавам, не съм и чела/чувала за други ..
    Абе .. както и да е.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    ами най-дългата е продължила година и два месеца,но беше отдавна,ми преживях го в началото ми беше малко кофти,но не мога да кажа че беше драмата на живота ми...тази която още не съм преживяла е последната тя продължи само 3 месеца,приключи преди половин година вече и малко отгоре но от тогава нямам сериозна връзка и не мисля че скоро ще имам просто след тази раздяла останах мн наранена и разочарована едва ли скоро пак ще повярвам истински в някой.
    дали мисля за него-ми...само когато спя,през другото време си забранявам да мисля за това,защото ми става гадно като се сетя,ама сънищата още не мога дас е науча да ги контролирам...жалко

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Най- дългата... ами аз кой знае колко дълги не съм имала. Връзката с най- силни чувства, най- много вложена любов и най- много кофти моменти е тази в момента... и всичко ще свърши след малко по- малко от 3 седмици. И незнам как ще го преживея и как ще се събуждам сутрин и как изобщо ще успявам някакси да стана и да се справя с още един ден и още един... и още един.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Guest

Re: РАЗДЯЛАТА..

Цитирай Първоначално написано от miloto na miloto:P
    колко време е продължила най-дългата ви връзка
    Хмм... труден въпрос
    Май седмица

която е последвала с раздяла?
    Че с какво друго да завърши?

как преодоляхте я преодоляхте
    Какво има да се преодолява
    Просто продължаваш нататък
    Риби в морето - бол

и мислите ли още за този човек
    Не

съжелявате ли,че не сте опитали да поправите нещата?
    Ест. че не

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Цитирай Първоначално написано от BrokenInnocence
    Най- дългата... ами аз кой знае колко дълги не съм имала. Връзката с най- силни чувства, най- много вложена любов и най- много кофти моменти е тази в момента... и всичко ще свърши след малко по- малко от 3 седмици. И незнам как ще го преживея и как ще се събуждам сутрин и как изобщо ще успявам някакси да стана и да се справя с още един ден и още един... и още един.
    Мацка, ти явно говориш за раздялата, защото твойто мило завършва, нали Ех, това е наистина гадно Ама дано да го преживееш Пък и какво-няма ли никакъв шанс да си останете заедно И една връзка не може да свърши просто така по дяволите Пф, какво говоря Как да не може... Та моята точно така свърши...вчера Ех, не знам как ще го преживея, помагайте Ама за пореден път се убеждавам, че "волните птици" живеят много по-добре и по-щастливо от тези като нас, не влюбени, а загубени Колкото и хубаво чувство да е любовта...отново се разочаровам Знам, че съм силна и ще го преживея, щом съм го правила и друг път...Или поне се надявам [-o< Хорааааа, ама много боли, много Моля, дайте някакви съвети, защото ще полудея вече(цяла нощ съм плакала )А си бях обещала, че няма да плача заради момче никога И винаги, когато ми се плачеше, си казвах познатата фразичка "След автобус и мъж не се тича-следващият е след 6 минути"...Ама-тц Не знам какво да правя...Дайте някакъв съвет, моля ви, защото ми писна да страдам

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Nai-dylgata mi vryzka e 3 meseca i polovina s bifshiq mi priqtel.Uj mnogo se obi4ahme,no toi vse uspqvashe da dokaje obratnoto.Nakraq ne izdyrjah,skysah s nego i si nameriyh drug...Byrzo go zabravih,a sega sme prosto dobri priqteli.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    ми най-дългата ми връзка беше 1година и почти 3 месеца, приключи преди 2 седмици. като го видя и полудявам щото не съм до него. надеждите да се съберем пак ме крепят жива. не, все още не съм го преживяла. не се отказвам лесно.
    няма любов

Най-дългата ми връзка е в момента-около 1 година и 10 месеца.Но преди това имах една около една година.Разделихме се с този човек,защото той замина за чужбина,много кофти стана.Аз все още не съм го забравила,той мен също.Често се чуваме по Скайп,говорим си и на мен ми става хем много мило,хем кофти,че немога да бъда с него.Не съм преодоляла раздялата и мисля,че няма да мога скоро и тайничко се надявам,че може би някой ден пак ще бъдем заедно.

7 meseca,preodolqh razdqlata i mn se radvam 4e si ostanahme priqteli

колко време е продължила най-дългата ви връзка,която е последвала с раздяла?как преодоляхте я преодоляхте и мислите ли още за този човек..съжелявате ли,че не сте опитали да поправите нещата?
    6 месеца е била.ми 4есно казано ве4е по4ти 5 месеца не сме заедно оба4е ми е стра6но трудно о6те да го преодолея,6от я оби4ах.да мисля за този 4овек,ми иска6е ми се да оправя не6тата,но тъи като стана по нейна вина и тя каза 4е иска да е с друг 4овек аз нямах ве4е право на избор и мнение
    "Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"

Цитирай Първоначално написано от lips_of_anegel
    6 месеца е била.ми 4есно казано ве4е по4ти 5 месеца не сме заедно оба4е ми е стра6но трудно о6те да го преодолея,6от я оби4ах.да мисля за този 4овек,ми иска6е ми се да оправя не6тата,но тъи като стана по нейна вина и тя каза 4е иска да е с друг 4овек аз нямах ве4е право на избор и мнение
    Дам така си е. Не ти остава нищо друго освен да се примириш. Или да почнеш да я тормозиш и да я молиш да се върне, което не си е работа.
    За тва - рев и никой да не разбере.

Дам така си е. Не ти остава нищо друго освен да се примириш. Или да почнеш да я тормозиш и да я молиш да се върне, което не си е работа.
    Ти така ако мислиш , до никъде няма да стигнеш, вервай ми

Цитирай Първоначално написано от BAYO
    айде всички по-веселоооооо иде лятууууу
    обичкам си наскоОо!!

айде всички по-веселоооооо иде лятууууу
    В него (лятото) ми е надеждата за възроден живот Иначе ще ми бъде най-незабравимото лято (-) от както съществувам

И кво да направи ? Тя като не иска да е с него да нахалства ли ? Много ми харесва подписа на едно момиче от форума"Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си