- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- РАЗДЯЛАТА..
Моята най-дълга връзка беше 10 месеца.....Раздялата ни беше по-отвратителен начинНе можах да я преодолея няколко месеца...
Е,обаче сега я преодолях и съм си много по-добре с новото гадже
Много рядко се сещам за бившия и сигурно няма да го забравя но и няма да се върна при него
![]()
Очи отворих,но не те видях!
За твоя поглед цяла нощ мечтах,
сълзи от мъка по теб пролях,
но уморих се да те чакам и с друг заспах!
Първоначално написано от sladuranata_891
i pri men taka
![]()
Don't hate me because I'm beautiful.Hate me because your boyfriend thinks so ... {}
Моята връзка продължи близо 4-ри месеца.Тои ме зарязазащото една "добра" приятелка му беше набила адските филми.А аз разбрах за това само преди 1 година и се разплаках (защото си мислех 4е моми4ето ми е много добра приятелка а тя само ме е използвала и си е мислила някви глупости а тои и е повярвал
Уж много се оби4ахме ама на.....Аз още си мисля за него и още си го оби4кам както преди,не съм го виждала от 2 месеца и не мога да се побера в кожата си само като си мисля за него изпитвам някъкво странно 4уство..... бих дала вси4ко само да съм пак с него.....но не знам дали тои изпитва същото и ми е супер кофти.Държа се още някак си ама 4уството е супер гадно,страх ме е да си призная 4устата защото може да ме нарани много и....незнам незнам,никои не може да ме разбере вси4ки ми казват да си намеря някое мом4е ама не става така лесно...тои си ми е в малкото сър4ице и не може да излезе от там
Моля ви даите ми някакъв съвет ако ме разбирате
-10 meseca -trydno q preodolqx- ne otricham :P no uspiax i "blagodarenie" na samia nego-razbrax che e s druga veche ot dostoveren iztochnik-t.e-razbrax i shto za chovek e i chestno kazano izobshto ne sujalqvam 4e ne sam sega s nego a samo sujalqvam teq sled men :P az sam si mn happy sega bez nego (a s momcheto koeto iskam) .. i za propilqnoto vreme mn sujalvqma ama..kfo da se pravi-shansh![]()
jivota e za tfa da se u4im ot greshkite si- a moqt plus e 4e zapomnix greshkite si ot vruzkta mi s nego i nqma da gi povtarqm
![]()
Моята най-дълга връзка е 21 дни![]()
Приключи, щото пича ходеше с още две и с мен. (смех)
Преодолях "раздялата" (ако може така да се каже) с три дни никво ядене и рев що съм била толкова наивна да му вярвам.
Мисля за него - само лоши неща. (Пък и всички ме убеждаваха, че е простак, използвач и т.н, ама аз не вярвах, ама се уврих я)
Ся ми се налага да го виждам веднъж месечно и, колкото и да искам, след всяка среща с него, ще ми витае в мислите, за по час два.
Няма как да избегна тия срещи, иначе глобата по закон е над 100лв.![]()
Как па не!съжелявате ли,че не сте опитали да поправите нещата?
Нещата той си ги сгафи.![]()
Жал ме е за такива утрепки.
Ще му се върне, бе, и още как.
Кво го очаква, не е истина.![]()
Последната ми връзка (най-дългата) продължи близо две години и 6 месеца.
Незнам просто как съм могла да бъда с такъв човек.
Сега като се сетя ми се гади.Въобще не искам да го виждам.
Разделихме се на 8 март тази година.
Мнооооооооооооооого добре ми понесе радялата.
Преродих се.
Сега съм сама и ми е адски добре.
Преди постоянно имах проблеми:
"Той или приятелките ми" , "Секс или луд купон в клуба"....
Наистина се чуствам сеободна![]()
![]()
![]()
![]()
НЕВЕРОЯТНО Е
![]()
най дългата ми връзка е била (и за сега все още не е свършила)към 3 годинки.но си мисля че скоро ще приключи.през тези години е имало и прекъсваня за по 1-2 месеца и пак сме се сдобрявали и сме заедно.
през тези прекъсвания мн ме болеше и непрестанно си мислех за него,как е кво прай(макарче го виждах всеки ден в даскало)беше ми мн трудно да го виждам как се забавлява а пък аз си страдах таиничко за него(макар че се правихче не ми пука за него)не беше така естествено.бях забравила какво е ласка от момче.(1 път брадчет ми ме беше докоснал съвсем леко за да ме предпази от тълпата хора на 1 бирен фиест)"ако ви кажа какво почуствах даже не мога и да го опиша.просто беше мн хубаво и исках това да бъде приятелят ми.тои ми е първата любов и никога няма да мога да го забравя![]()
(ако се разделим)
![]()
просто го обичам адски много
ОБИЧАМ ТЕ БЕБО!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()