- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вашите трикове :)
Интересно ще ми е да разбера.. какви са вашите трикове,намеци.. и всякакви други неща за да си поискате една страстна нощ от вашият/вашата приятел/приятелка ...![]()
![]()
В1прос1т който задавам е :
"Заета ли си тази вечер.. "![]()
Аамии.. то не е като да има някъв трик. В смисъл, гушвам му се, целувам го и той си се сеща накъде вървят нещата![]()
![]()
Робинята на Quench
"Много ми се прави секс, бейби.. " + мазна усмивка.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
ToBa рулира XhaXHaHXaHX =D>Първоначално написано от bungle
"Знаеш ли каква е разликата между нас и ония двете тухли ей там?"
"-Каква?"
"-Тухлите няма да правят секс довечера"
![]()
![]()
хахаха , супер :}}}} !Първоначално написано от Mastodont
Разговор обикновен:
-Бебчо,донеси ми еди кво си!
-Няма!
-Що?
-Щото още не си ми обърнал внимание!![]()
Амии,примерно почне да ме гушка и аз започвам да го близкам по врата,или започвам да го гъделичкам,той инстинктивно вече ме хваща за китките да спра ии аз измънквам нещо от сорта " Ооо на лоши ли ще се правим,ррр"![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Поглеждам я страстно в циците и е моя![]()
Изпитано.
Или пък я цепя с тухли, докато не я сваля в безсъзнание, отвличам я и \/
DGD (rock) !
Няма такива реплики-в повечето случаи се знае предварително, защото има терен. Ако много ми се прави, а знам, че терен няма му казвам-вземи колата. Той сам си се сеща. И защо изобщо трябва да му казвам или да правя намеци-просто аз винаги искам секс и той също. Има ли възможност-без да питаме другия го правим. Ненаситни сме!
celuvam go super strastno i vazdi6a6to kato pritiskam cqloto si tqlo v negovoto i leko se otarkvam
Razgowor:
-Bebe kakwo shte prawim?
-Neznam bebcho kakwo iskash da prawim?
-Ami neznam ...
-Az wednaga moga da ti kaja kakwo shte prawim ...
Ili puk go blizwam po ustnichkite i po tochno po gornata i toi si znae che e jelan![]()
Просто го барваш лекичко за оная работа и виждаш как те поглежда с недоумение за няколко секунди и после зацепва намека... АхахахаТова е забавно
![]()
xax..malko typichko amaa Si imame edno takova "Shta Skysam" ii uSmiFka sled tfa iii kato Sme Si samo dfamata... ii dam![]()
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
Е, какво да споделям.. ти нали си знаеш как те съблазнявам ..:Р ..Мъърррр....Първоначално написано от mad_dog
и при нас е абсолютно същата работа,евалата \Първоначално написано от krem4et0
/ \
/ \
/
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
ami 4estno kazano trikove nqmam kato se pribera ot rabota i ako tq se e pribrala i ne sme mn izmoreni... no razbira se nikak ne e lo6o da i napravq romanti4na iznenada i togava e po-ve4e ot strahotno![]()
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
Еееее, супер! Само така - романтика и нежност! :}}}Първоначално написано от mi6ani