.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Тема: moqta istiriq

Hybrid View

fly_away
    Guest

moqta istiriq

V4era se slu4i ne6to .... nz kak da go opi6a daje... S gadjeto mi cql den prekarahme zaedno u tqh. Stoqhme na PCto, govorihme, hapvahme ala bala i toi denq minava6e... sledobeda re6ihme si pusnem edno film4e. Bqhme u negovata staq.. na poda ima edno meki4ko kilim4e i nie bqhme sednali na nego..nali taka toi zad mene i me be6i gu6nal prez kusta.. filma be6e mn qk ama nqkude do polovinata samo 6tot natatuka mi obqgva ne6tu..i tei de po edno vreme toi si puhna rukata pod bluzkata mi i zapo4na si q dvuji leki4ko nadolu-nagore po korema mi... qsno mi be6e 4e ne mu se gleda film.. posle produlji da me celuva po vratleto u6eto... az hvanah racete mu /koito btw o6te si stoqha na korem4eto mi / i zaedno s moite svalih bluzkata... po4name da se celuvame i pro4ie... i tei de na zemqta... uj bqhme sami ama ne be6e taka... brat mu se pribra po rano ot o4akvanoto i nahlu pravo u staqta deto bqhme nie na vurha na udovolstvieto si... i nii nali vednaga sprqhme .. toi izleze kato kaza edno : "Mn sa izvinqvam" . Ne sum sigurna to4no kfo e vidql..ama super gadnu se polu4i.. puk i toi mn se spe4i /brata/ ..sq nz kak da go pogledna v o4ite..Gadjeto mi vika da ne mi puka ama ..

Град
    РЮАР

Re: moqta istiriq

Епа к'во се притесняваш...

Няма повод за тревога хх

Guest
    По страшо ще е да ви беше заварила майка му и да извика нещо от сорта на :"Ох, сине , сине - какви ги вършиш"
    Щом е бил брат му не го мисли много

Не разбрах къв точно ти е въпроса, но да - напрейте тройка

Повече от фен Аватара на mp3f
    Град
    V hrastite otlqvo
    na kolko godini ste s gajeto ti i na kolko godini e brata ?

Град
    V hrastite otlqvo
    Цитирай Първоначално написано от Mastodont
    Не разбрах къв точно ти е въпроса, но да - напрейте тройка

Град
    РЮАР
    *mp3f

Да си чувал за ЕДИТ на поста ?

Град
    V hrastite otlqvo
    4uvalA

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от mp3f
    4uvalA

Точно за това написах ника отгоре и се об1рнах к1м него ... защото не знаех момиче или момче си..

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    mmm pri men se sly4i ne6to podobno,sao deto az zavarih bate s gfr my edinstvenoto,koeto kazah be6e ''opa 6e stavam lelq''.na kakata i be6e dosta neydobno,ama posle po4na da se hili i i mina.taka 4e ne mislq 4e ima za ko da se pritesnqva6

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Град
    Бургас

:)

Не се тревожи, нас веднъж ни завари майка му докато бяхме под завивките.. Всъщност нищо не правихме де.. ама.. иди я убеждавай че не сме .. :} И си казах , че повече в присъствието на майка му няма да се появя у тях..Но следващия път като я видях сякаш нищо такова не беше ставало

Guest
    mi az sum na 16 ... toi na 17 puk brat mu e na 19.. a kolkoto do temata nqmam nikuf vupros prosto super sa spekoh i ko da praq sq opr nqma da e su6toto .. nali .. znam 4e toi ni e hvanal u kra4ka i kak 6 go pogledna u o4ite...
    btw. pls ne sa ebavaite .. za kfi 3-ki mi govorite govorq vi seriozno 4e super konfuzno sa polu4i

Град
    V hrastite otlqvo
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    mi az sum na 16 ... toi na 17 puk brat mu e na 19.. a kolkoto do temata nqmam nikuf vupros prosto super sa spekoh i ko da praq sq opr nqma da e su6toto .. nali .. znam 4e toi ni e hvanal u kra4ka i kak 6 go pogledna u o4ite...
    btw. pls ne sa ebavaite .. za kfi 3-ki mi govorite govorq vi seriozno 4e super konfuzno sa polu4i
    ee spoko macka zna4i i 3-mata ve4e ste golemi hora nqma ot kvo da se pritesnqva6

Повече от фен
    Град
    Sofia
    споко, не е кой-знае кво. Аз веднъж бях с бифшата ми приятелка у тях и брат и влезе и щеше да ме пребие, тъй че има и страшни работи
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

Недей да се притесняваш толкова, такива неща се случват постоянно. Наистина щеше да ти е много по-неприятно и неудобно ако беше майка му или пък я си представи баща му Още повече, че както казваш на брата му е най-зле. Ще му мине и на него. Успокой се, а ако мислиш, че ще помогне поговорете. Но честно казано не виждам какво точно ще си кажете

Първо...не сте малки
    и второ радвай са че не е била майката или бащата

Guest
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    *mp3f

Да си чувал за ЕДИТ на поста ?
    Ти кат' некъв модератор ли се изживяваш?

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Aмм, няма страшно де! Голяма работа сега!
    На колко години е брат му? Вие на колко сте? В крайна сметка така и така не сте правили нещо много страшно, така че можеш само да се надяваш, че брат му няма да ви издаде.
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Guest
    e toi nqma da izdade se pak e na 19 toi e pekan... e dano de :P kolkoto do maika mu tq su6to mi e hva6tala ama togava bqhme pone oble4eni

izob6to ne mu se pritesnqvai vse dno puk toi ne pravi takiva ne6ta

Guest
    Цитирай Първоначално написано от gafinka
    izob6to ne mu se pritesnqvai vse dno puk toi ne pravi takiva ne6ta
    e prai bi trqbalo da prai de...

Няма защо да се притесняваш. И тримата сте достатъчно големи. Предполагам, че брат му не е чак толкова учуден.
    Радвай се наистина, че не е влязла майка му. Тогава вярвай ми, ще ти е много по кофти. Казвам го от личен опит.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Re: moqta istiriq

Цитирай Първоначално написано от fly_away
    gadjeto mi vika da ne mi puka ama ..
    ми много ясно 4е не трябва да ти пука,не е станало кой знае кво.мисли6 ли 4е на брат му му пука кво е видял
    "Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"

Град
    Not In Here :)
    а бе вместо да ти е кеф че си си легнала с гаджето, гледай за кфи щуротии ше се притесняваш...

Град
    sofiq
    kvo ti puka 4e vie vidql az ako trqbva6e da se zduhvam vseki pat koto me sa me hva6tali to ne trqbva da gledam i brat si i neinata sestra
    ЛГБТ
    http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
    "Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си