V4era se slu4i ne6to .... nz kak da go opi6a daje... S gadjeto mi cql den prekarahme zaedno u tqh. Stoqhme na PCto, govorihme, hapvahme ala bala i toi denq minava6e... sledobeda re6ihme si pusnem edno film4e. Bqhme u negovata staq.. na poda ima edno meki4ko kilim4e i nie bqhme sednali na nego..nali taka toi zad mene i me be6i gu6nal prez kusta.. filma be6e mn qk ama nqkude do polovinata samo 6tot natatuka mi obqgva ne6tu..i tei de po edno vreme toi si puhna rukata pod bluzkata mi i zapo4na si q dvuji leki4ko nadolu-nagore po korema mi... qsno mi be6e 4e ne mu se gleda film.. posle produlji da me celuva po vratleto u6eto... az hvanah racete mu /koito btw o6te si stoqha na korem4eto mi / i zaedno s moite svalih bluzkata... po4name da se celuvame i pro4ie... i tei de na zemqta... uj bqhme sami ama ne be6e taka... brat mu se pribra po rano ot o4akvanoto i nahlu pravo u staqta deto bqhme nie na vurha na udovolstvieto si... i nii nali vednaga sprqhme .. toi izleze kato kaza edno : "Mn sa izvinqvam" . Ne sum sigurna to4no kfo e vidql..ama super gadnu se polu4i.. puk i toi mn se spe4i /brata/ ..sq nz kak da go pogledna v o4ite..Gadjeto mi vika da ne mi puka ama ..