- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- moqta istiriq
emi da ot kvo se pritesnqva6...vie se obi4ate..i tova e normalno...nqma ot kvo![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
sledva6tiq put zakliu4vaite vratata, moita vrata se zakliu4va i nqmame takiva problemi. Radvai se 4e nqkoi ot tvoite ne te e vidql. A za ba6ta mu ili maika mu nai mnogo da bqha izcepili ne6to ot sorta
Ba6ta mu: brao sine, produljavai v su6tiq duh, kaputi imate li?
Maikata: (dulboka vuzdi6ka) eh deteto mi porasna/6te se stava baba
Skupa, da ti kaja, na men ve4e mi stana navik da me "hva6tat", POVQRVAI MI MOJESHE DA E 100 PUTI PO-LOSHO!!! Men maika mu ne me ponasq i vednuj otidohme u tqh i po4nahme se nali..ala bala... i si mislim 4e nqma nikoi, vratata ne beshe zaklu4ena , a maika mu si e bila v tqh i si mul4i, ne kazva i otvori vrtata to4no kogato az vikah kato za svetovno..awe mani, mani. edin drug put maika mi ni hvana, ama pone ne pravehme sex, spoko da ne ti puka , radavai se 4e e bil brat mu i se e izvunil , 6toto maikata na moq daje ne se izvini, 6toto be6e naro4no
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da ne ti puka![]()
Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka taka 4e neka se radvam,4e me boli!!!)
ми кофти е ситуацията и аз така един пат с моита фр свалям и сотиена и брат ми влиза ми аз д аси подреда раницата ... ама сам бурз и и дадох моита риза и тя се закри та той нищо не видя .кофти ша ти е ясно е ама кво се праи станалото станало
Плевен е града на вашите кошмари,тука раздаваме яко шамари!!!:P
abe ko se pritesnqva6 kato e brat mu ,vse pak nali ne e baba mu ,6tot ti garantiram 4e togava trapkata e mn po kofti i naistina nemoga da poglednata jenata v o4ite ve4e mn mi e trudno da govorq s neq