- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Миризма
До колкото знам мъжете се мият по рядко от момичетата след секс...
интересно ми е да науча дали след секс миризмата на мъжете по тялото и главно на пениса се променя и какъв е мириса и?
демек и искам да разбера дали момчето е правило секс в близките часове..
Много ще се радвам да ми отговорите защото е наистина важно и вчера ми подхвърлиха следното нещо... че ако искаш да хванеш гаджето си в изневяра се усеща по миризмата... ако го е правил без презарватив и не се е изкъпал след това мирише на мъзга... на женска п*тка извинявам се... а с презарватив миришело на латекс...
веднъж правих секс с гаджето ми и ми замириса неприятно и се след като ми го изръсиха това вчера наистина съм на мнение че или ми е изневерил същия ден... или просто няма хигиена... но до колкото знам той си се къпе редовно...
Ми аз не си го мирисах ама ръцете ми наистина миришеха на латекс.
Всеки си има, свой "аромат". Само ти можеш да прецениш, дали е различен или не, но според мен това е малък довод, за да го обвиниш в изневяра. Виж, ако стане системно...
Друг е въпроса, че ако мирише на "мъзга"(мноо як термин), значи както каза ти го прави без презерватив, а това значи, че има доверие в съответния човек, т.е. познават се отдавна или имат връзка отдавна.
Подебни го малко по-сериозно и дано грешиш.![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Първоначално написано от beautiful.soul
Е т'ва не е вярно!Зависи си от мъжа и от жената!
Може да има нещо вярно в това, което казваш.Ако не се е измил, то най-вероятно ще мирише на латекс и ще си проличи.Е, зависи от кога не се е мил и кога за последно е правил секс с теб.
Първо не е вярно, че хигиената на момчетата е на по-ниско ниво от нашата. Всичко си зависи от момчето.
След секс с презерватив наистина се усеща миризмата на латекс. За това каква е миризмата, ако го прави без не мога да ти кажа.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Едва ли ще обиколи 2-3 момичета без пауза за един бърз душ поне
Ако не се изкъпеш (защото на чешмата много много не се получава) е по-различно ако си ползвал презерватив. Пак си е...по...лепкав ли де да знам как да ти го обясня. Гадно е общо взето...много ми е странен![]()
За миризма незнам... Попринцип съм със слабо обоняние, но на вкус мисля, че определено ще се промени дори и с презерватив да го е правил или ще остане лубрикант, или някаква следа от вагинални течности...Не че съм си го лапал да видя как е, но определено си мисля, че ще има някакъв остатъчен вкус.... Ест ще е доста кофти да му направиш свирка, за да провериш, и да се окаже, че той точно преди това е ебал някоя другаНо да се надяваме, че само си въобразяваш
![]()
Аз си мисля,че ти е замирисало,защото не се е измил преди това.Не,че ти е изневерявал.
Миризмата от латекс се измива с малко повечко сапун и вода.Става и на миФката.След това няма и следа от гадния презерватив.От лични наблюдения знам.
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Пенисът понякога има такива миризма,че направо може да умреш директно.... ХАХАХА
Първоначално написано от ultra
Напълно съм съгласна! Така е!
А ина4е ако е ползвал презержатив и не се е измил,да, усе6та се миризмата и вкуса на латекса.
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
paaaaaa verno ako ne se izmie nema da smardi na putka ( ne se izvinqvam) a na razvalena riba xaxaxaxa ina4e miri6e na kondom ma ne ti preporu4vam da fa6ta6 gajeto ti po mirizmata na kura ( pak ne se izvinqvam) a glei da go spipa6![]()
![]()
IF U R NOT HAPPY FAKE IT
![]()
![]()
И аз мисля така.Първоначално написано от ultra
Освен това, ако го е правил без презерватив не мисля, че ще има мирис на женски сокчета. Все пак... не знам. Поне моите нямат мирис и гаден вкус.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
"женски сокчета" ......Предпочитам Мармаладения пенис
![]()
Олеее пази боже...Първоначално написано от PL4YB0Y
![]()
![]()
![]()
А и си мисля,че женските сокчета повече могат да ти докарат на кисело мляко (или развалено такова),отколкото на вкиснат рибок на слънце...
![]()
Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....
Ако е ебал някоя без презерватив ще се усети от далече...целия му хуи ще е лепкав и ще има аромат на женско(няма предвид лошо
)
Най-добре ще си го усетиш по умората... Не е в най-доброто си състояние след първи-втори път... усеща се. Просто като го фанеш, и се усеща... че има още кво да се направи. По отношение на твърдост и тн. Поне при мене е така. Това е моя съвет за проверка в изневяра.
Хубавата душа,все търсиш какви теми да пуснеш,хах,на мен гаджето ми къде го нямам,като се съблече мирише на кокос.. ХАХАХА (Надявам се да си го схванала) П.П. Ако ли не,влачи...
uahahhaha egati temite......... po temata-ne mislq 4e tova e na4in da razbere6 dali izneverqvaПървоначално написано от ultra
Love you Kris !!!
Първоначално написано от {{{SuN4o}}}`F
![]()