.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    nz nz nz
    Guest

kfo e tfa jivotinsko privli4ane

u klasa mi doide edna nova .. ama kfo par4e e samo... nz kat q pogledna samo i malkiq se sabujda... onq den tam u petaka kat bqhme na daskalo u toaletnata suvsem slu4aino se sbluskahme i tq zalitna nazad i bez malko da padne az q hvanah..i tei mn ni sa doblijiha telata nali... tq me izdurpa nazad i se zavrqhme u edna toaletna... i tq mi pro6epna na uhoto :" 4e poe4e ne mojela se vazdurja" i posledva edno qko natiskane.... /znam 4e toaletnata hi4 ne e podhodq6to mqsto ama to togava nqma6e zna4enie/ i tei de sq sum super oburkan 6tot do kraq na denq tq se durje6e edno tkova otbqgva6to i po skype daje ne e pisala.. puk mene ne 4e mi puka osobeno ama nali vi vikam 4e mackata si q biva... ne ne mn si q biva nikoq druga do sq ne e karala malkiq tolkoz burzo da se nadiga..

Повече от фен Аватара на mp3f
    Град
    V hrastite otlqvo
    Ъ ?!?!

Ще отговоря на въпроса ти кратко и ясно: ти си объркан и умопомрачен индивид, пишещ тук с нагласата да докаже нещо, което впрочем не интересува никой, или да докаже на самия себе си, че фантазиите, които притежава, не са напразни и напротив - имат някакъв смисъл и дори водят до собствено умствено и сексуално удоволетворение без извършването на физически акт със човешко същество от другия пол.

Или казано иначе си гей без гадже

Град
    РЮАР
    Ти в момента споделяш с нас, не задаваш в1прос..

Ние к'во треа да напраиме в тоя случай..

Мацката си е мацка..неможела да изд1ржа... ми к'во чакаш ? Германците да дойдат ?

Mnogo to4no kazano mp3f podkrepqm

Mastodont, къде ти отиде другата част от подписа? тя беше мн яка
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Mastodont, къде ти отиде другата част от подписа? тя беше мн яка
    Засега я махам, ще сложа още по-добра щом намеря картинките коит ми треат

Град
    Силистра

Re: kfo e tfa jivotinsko privli4ane

Цитирай Първоначално написано от nz nz nz
    u klasa mi doide edna nova .. ama kfo par4e e samo... nz kat q pogledna samo i malkiq se sabujda... onq den tam u petaka kat bqhme na daskalo u toaletnata suvsem slu4aino se sbluskahme i tq zalitna nazad i bez malko da padne az q hvanah..i tei mn ni sa doblijiha telata nali... tq me izdurpa nazad i se zavrqhme u edna toaletna... i tq mi pro6epna na uhoto :" 4e poe4e ne mojela se vazdurja" i posledva edno qko natiskane.... /znam 4e toaletnata hi4 ne e podhodq6to mqsto ama to togava nqma6e zna4enie/ i tei de sq sum super oburkan 6tot do kraq na denq tq se durje6e edno tkova otbqgva6to i po skype daje ne e pisala.. puk mene ne 4e mi puka osobeno ama nali vi vikam 4e mackata si q biva... ne ne mn si q biva nikoq druga do sq ne e karala malkiq tolkoz burzo da se nadiga..
    батка много си въобразяваш
    -=xCool=-

Мега фен Аватара на koalka
    Еми, просто мацката те кефи.
    Не е нужно да пускаш тема за това.Когато имаш проблем, тогава я пусни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си