- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да я махна от главата си
Да, тва е най-доброто решение, говори с нея и виж кво ще стане. Или щастливо начало, или ново начало ... за теб. Стискам палци, пич.![]()
Ей хубаво е че си събрал смелост да и признаеш,но защо мислиш че ще те отреже,ако не се познавате много според мен е добре първо да я поканиш на кафе,на среща някаде да се опознаете,да и направиш малък жест за да я впечатлиш и тогава да и разкриеш чувствата сиАйе успех и да кажеш какво е станало
![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Първоначално написано от Няк'къв Гост
Цепиш мрака
Успех на автора![]()
Е,станало каквото станало - заряза меКаза,че си има гадже от 12 клас.Ех,мислех си,че ще съм идеално след като тя ме отреже,но чувството е наистина кофти,както предполагам повечето от вас знаят.И наистина съм влюбен до уши в нея - даже последните дни нито ми се яде,нито ми се спи и се чувствам някак си странно.Е,както и да,10x на всички,които се опитаха да помогнат
![]()
Лек ден
С кура си мислиш.
sajelqvam brato;/// super kofti...;/// ne go misli ima i drugi momicheta,ne se zduhvai;/ ili pone gledai da namalish perioda v dupkata v koqto si popadnal;/Първоначално написано от Анонимко
Горе главата пич. Явно просто не е била за тебе. Ще си намериш някоя, която да те заслужава. Не се депресирай обаче, няма смисъл, никакъв!
Двуличната уличница Bayo се обади.Първоначално написано от BAYO
Аре престани да се обаждаш и да провокираш, щото нищо не постигаш с тва, само ми правиш кефа като ме забавляваш, та и от горе на всичко времето ми минава по-бързо. Ади ходи в АДА!Първоначално написано от jor0_
![]()
![]()
Много кофти се е получило,обаче поне знаеш,че си пробвал ..
True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT
Споко-скоро ще си по-добре и вече няма да ти пука.Сега си в един бая шибан период,вероятно дори усещаш,че я харесваш все повече и повече-това няма да продължи дълго.Намери си някакво интересно занимание(дори да не ти се прави нищо) и скоро ще се оправиш.