.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Да, тва е най-доброто решение, говори с нея и виж кво ще стане. Или щастливо начало, или ново начало ... за теб. Стискам палци, пич.

Ей хубаво е че си събрал смелост да и признаеш,но защо мислиш че ще те отреже,ако не се познавате много според мен е добре първо да я поканиш на кафе,на среща някаде да се опознаете,да и направиш малък жест за да я впечатлиш и тогава да и разкриеш чувствата си Айе успех и да кажеш какво е станало

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Цитирай Първоначално написано от Няк'къв Гост
    И така и така започнаха да ти говорят за живота занапред(ни в клин ни в ръкав...) нека и аз да ти кажа нещо, което ще ти помогне -

Изтрий думата "гушкам" от речника си. Сега.
    Цепиш мрака

Успех на автора

Guest
    Е,станало каквото станало - заряза ме Каза,че си има гадже от 12 клас.Ех,мислех си,че ще съм идеално след като тя ме отреже,но чувството е наистина кофти,както предполагам повечето от вас знаят.И наистина съм влюбен до уши в нея - даже последните дни нито ми се яде,нито ми се спи и се чувствам някак си странно.Е,както и да,10x на всички,които се опитаха да помогнат
    Лек ден

Guest
    С кура си мислиш.

dass
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Е,станало каквото станало - заряза ме Каза,че си има гадже от 12 клас.Ех,мислех си,че ще съм идеално след като тя ме отреже,но чувството е наистина кофти,както предполагам повечето от вас знаят.И наистина съм влюбен до уши в нея - даже последните дни нито ми се яде,нито ми се спи и се чувствам някак си странно.Е,както и да,10x на всички,които се опитаха да помогнат
    Лек ден
    sajelqvam brato;/// super kofti...;/// ne go misli ima i drugi momicheta,ne se zduhvai;/ ili pone gledai da namalish perioda v dupkata v koqto si popadnal;/

Горе главата пич. Явно просто не е била за тебе. Ще си намериш някоя, която да те заслужава. Не се депресирай обаче, няма смисъл, никакъв!

jor0_
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Горе главата пич. Явно просто не е била за тебе. Ще си намериш някоя, която да те заслужава. Не се депресирай обаче, няма смисъл, никакъв!
    Двуличната уличница Bayo се обади.

Цитирай Първоначално написано от jor0_
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Двуличната уличница Bayo се обади.
    Аре престани да се обаждаш и да провокираш, щото нищо не постигаш с тва, само ми правиш кефа като ме забавляваш, та и от горе на всичко времето ми минава по-бързо. Ади ходи в АДА!

Фен Аватара на SaSeTo
    Град
    Broken HearTs sTreeT - SomewHere In THe Dark siDe
    Много кофти се е получило,обаче поне знаеш,че си пробвал ..
    True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT

Повече от фен
    Споко-скоро ще си по-добре и вече няма да ти пука.Сега си в един бая шибан период,вероятно дори усещаш,че я харесваш все повече и повече-това няма да продължи дълго.Намери си някакво интересно занимание(дори да не ти се прави нищо) и скоро ще се оправиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си