.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Katerina_16f
    Guest

проблем с това как ме възприемат другите

Ходя с момче на 22(аз съм на 16) от около 2 седмици.Той учи в университет(виждаме се 1-2 пъти седмично),аз в гимназия.Харесваме се и постепенно се опознаваме и двамата сме на мнение че другия е различен от останалите(доказвали сме си го с действия,не само на думи).Проблемът е,че Той познава много хора,с които запознава и мен,и те всички са по-големи,а аз съм тийнейджърка и естествено се обличам и държа като такава.Но пред всички други по-големи,се чувствам като някое детенце и не мога да разбера така ли ме възприемат другите или аз съм се вманиячила нещо...Имам чувството,че не ме приемат като голяма,а като хлапе и нз защо мисля,че е така.Той се познава с другите от повече време и си говорят на общи теми,а аз само се чудя какво да правя или да кажа,че да не изляза "хлапачка".Вярно е,че се притеснявам от непознати в първия момент,то всеки е така,но какво да направя,за да ме възприемат като по-голяма?

Град
    Dobrich
    спокойно всяко начало с по голямо момче е малко по трудно . Отначалало наистина може да те имат за хлапачка но все пак не те познават . Не се притеснявай ще свикнат с теб и ще разберат че не си дете вече казвам ти го от опит и все пак да не ти пука той нали те харесва и не те ходят с теб а той
    Имай цел в живота с висока летва и живей за да я постигнеш

ох милата и аз съм в подобна ситуацийка ама не винаги... гаджето ми излиза с по големите си приятели и брат му които са на около 20 и нагоре... и аз когато съм с тях си седя и си мълча точно по същата причина... и ме мислят за срамежлива или надута, а аз мълча за да не сгафя някъде и да се изложа, казвам си да бъда себе си, но пред тях просто се сконфузвам и не мога да се отпусна...
    гаджето ми е казвал, че не приличам на годините си и се държа малко по голяма и за това е решил да бъде с мене, не мисля, че на него му е някакъв проблем, но аз колкото и да се държа като по голяма все не мога да се възприема като част от тяхната компания, не че съм, но в моментите които съм с тях не съм себе си

katerina_16f
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от beautiful.soul
    ох милата и аз съм в подобна ситуацийка ама не винаги... гаджето ми излиза с по големите си приятели и брат му които са на около 20 и нагоре... и аз когато съм с тях си седя и си мълча точно по същата причина... и ме мислят за срамежлива или надута, а аз мълча за да не сгафя някъде и да се изложа, казвам си да бъда себе си, но пред тях просто се сконфузвам и не мога да се отпусна...
    гаджето ми е казвал, че не приличам на годините си и се държа малко по голяма и за това е решил да бъде с мене, не мисля, че на него му е някакъв проблем, но аз колкото и да се държа като по голяма все не мога да се възприема като част от тяхната компания, не че съм, но в моментите които съм с тях не съм себе си
    Точно така е и при мен.Вероятно мислят,че съм срамежлива и малка,а аз мълча за да не сгафя.И също не мога да съм себе си.Невероятно по-лесно е когато сме сами с него.

да доста трудничко е да общуваш особено ако нямате общи теми...
    аз например с брат му който споменах е на 20 и нещо почти не говориме здрасти здравей как си кво правиш... ей такива

Град
    Сандански
    Ти си на 16. Значи за тех си хлапе. Каквото и да правиш си още дете и колко и да се напъваш по-голяма няма да станеш. А ако се опиташ да се правиш на по-голяма ще станеш за смех. Така че се дръж като 16-годишна
    Т`ва е от мен.
    See Ya

ПорасТни....
    самата идея да се харесаш на батковците и да изглеждаш по-голяма е детинска

Guest
    Какво те боли за другите? Бъди себе си а ако на другите не им харесва винаги можеш да им кажеш къде да си заврът мнението

Мега фен Аватара на koalka
    Да не ти пука толкова много, дори и да е така.Важно е, че си с момчето, което харесваш.

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Да не ти пука толкова много, дори и да е така.Важно е, че си с момчето, което харесваш.

mhm... с1гласен с1м..

Иначе и аз с1м тка.. " мойто мило " е на 20 аз на 16... с1щата работа ама к'во ми пука...

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    ми незнам дали е така или не, но им докажи, че си голяма, ако не на години то на акъл.нямам напредвид да се напиеш или напушиш-напротив така ше ги убедиш,че си тийнейджърка. примерно с думи някакви, не се дръж по детски или нещо такова.
    няма любов

Супер фен
    Abe ei az s1m na 13 moeto gadje na 20...kato izlizame s negovite fr az v1ob6te ne se pritesnqvam p1k ti samo si vnu6ava6
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Град
    Сандански
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Abe ei az s1m na 13 moeto gadje na 20...kato izlizame s negovite fr az v1ob6te ne se pritesnqvam p1k ti samo si vnu6ava6
    Извинявай ама не се сдържах.Ваще сиг го търпят твойто гадже, да ти е детегледачка а

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от TARAN4O
    Извинявай ама не се сдържах.Ваще сиг го търпят твойто гадже, да ти е детегледачка а
    Тоя нали знаеш че може да го с1дат за педофилия.. 20 / 13 ...

Мега фен
    Град
    София
    Ами според мен може и найстина да те въэприемат като ``хлапе`` както сама се иэраэи..!Но свремето 100% ще свикнат....мога да те посъветвам да вэимаш участие в раэговорите им,эа да добият някаква преална представа эа теб
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Сандански
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Тоя нали знаеш че може да го с1дат за педофилия.. 20 / 13 ...
    К`ва педофилия, то си е блудство с малолетна !!!

Град
    bulgaria
    druj se suvsem estestveno,ne se opitvai da se pravi6 na takava,kakvato ne si,opitai se da se abstrahira6 ot tqhnata vuzrast i se vklu4vai v razgovorite dokolkoto moje6.Ne se pritesnqvai 4ak tolkova,nali tvoito mom4e e do teb

Цитирай Първоначално написано от gostut
    ПорасТни....
    самата идея да се харесаш на батковците и да изглеждаш по-голяма е детинска
    Хах някой ми взе думите от устата!Няма какво да се опитваш да им се харесаш или да изглеждаш по - голяма.Драж се на годините си или ще те харесат или не...Не бързай да израстваш за всичко си има време
    Относто това че приятеля ти е по - голям просто трябва да знаеш как да се даржиш.Годините не са решаващи стига разликата да не е твърде голяма .

Супер фен Аватара на maybelline
    Абе малко различно си е тук...някой спомена по-долу че той ти е 'детегледачка'...ами не е така,но с тази разлика 20/13 е малко съмнително за какво точно ходи с теб,а и ти с него.Не се притесняваш може би защото не си дорасла още тази възраст,в която ти пука за по-важни неща от гримове, дискотеки и т.н(което не е лошо - за 13-годишна си е нормално),но с порастването на човек започва да му пука и за други неща.
    По темата.Моят приятел е на 21,а аз съм почти на 16 и възрастовата разлика може би притеснява някои от познатите ни,а и мен ме притеснява малко когато всички около нас са на неговата възраст и ме гледат малко странно(ако не ме познават).Еми нормално си е,ти си по-малка и не е необходимо да се правиш на голяма.Дръж се нормално за възрастта си и толкова.Няма какво да го мислиш особено.И при мен е подобна ситуацията,но не е толкова сложно колкото изглежда

Абе да не ти дреме, че компанията е по-голяма. С времето, ако сте още заедно ще те възприемат такава каквато си. Само недей мноо се лигавш пред тях, че ще те опорочат като "малката лигла" и тогаа стаа страшно. Дръж си се естествено, гушкайте си се, ако има теми, по които смяташ, че можеш да говориш, дейтвай, включвай се, така другите ще разберат, че не си нек'во хлапе дет не разбира от нищо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си