.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: debelina...bollka

huh
    Guest

debelina...bollka

hmmm zna4i...az sma devstvena....priqtelqt mi ne....mn dobre znae kakvo pravi i kak da pipa....kogato me ``podgotvq6e s prasti`` ne me boloq,no taikato 4lena mu e dosta debel,kogato se opita da pronikne v men stra6no mn me bolq...kajete nqkakva pomo6t,za da ne boli taka

mi skupa taka 6a e dokato se razshirish 4oveka se e mu4il da ti e po dobre bil e posledovatelen a tva 4e 4lena mu e malko po debel moje po natataka d ati pomogne s udovolsvieto no za sega dokato ne se razshirish taka 6a e sori .......
    Плевен е града на вашите кошмари,тука раздаваме яко шамари!!!:P

Супер фен
    Ами нека да отдели повече време на любовната игра, да е внимателен, нежен, да не бърза, и би трябвало да се получи. А ти не мисли толкова за болката, а се отпусни и се отдай на момента

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    По тая тема милиони изписани постове... Прегледай пак, не смятам, че може да се допълни кой знае какво, след вече казаното

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Отпускаш се, някакви овлажнители...

на гости съм
    Guest
    то тва е като инджекциите боли само при първата сетне се отпуска човек!! а на това някой савет да дам мажи му го със свинска мас!!!

на гости съм
    Guest
    то тва е като инджекциите боли само при първата сетне се отпуска човек!! а на това някой савет да дам мажи му го със свинска мас!!!

Цитирай Първоначално написано от на гости съм
    Или с грес

az vikam s ma6inno maslo da se nqmali trieneto i si zemi tva novoto det sa go reklamirat tva s kolata ot Formula 1 moe pa i da ti pomogne predstavi si ebati kefa
    s jena ne sporq
    sqka6 s me4ka da se borq
    ili na radio da govorq
    to se 20 po-dobre sam da si burborq

Цитирай Първоначално написано от Glav4o
    az vikam s ma6inno maslo da se nqmali trieneto i si zemi tva novoto det sa go reklamirat tva s kolata ot Formula 1 moe pa i da ti pomogne predstavi si ebati kefa
    Ше взиза и излиза кат буталото в цилиндъра на кола от Ф1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си