- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- debelina...bollka
hmmm zna4i...az sma devstvena....priqtelqt mi ne....mn dobre znae kakvo pravi i kak da pipa....kogato me ``podgotvq6e s prasti`` ne me boloq,no taikato 4lena mu e dosta debel,kogato se opita da pronikne v men stra6no mn me bolq...kajete nqkakva pomo6t,za da ne boli taka
mi skupa taka 6a e dokato se razshirish 4oveka se e mu4il da ti e po dobre bil e posledovatelen a tva 4e 4lena mu e malko po debel moje po natataka d ati pomogne s udovolsvieto no za sega dokato ne se razshirish taka 6a e sori .......![]()
Плевен е града на вашите кошмари,тука раздаваме яко шамари!!!:P
Ами нека да отдели повече време на любовната игра, да е внимателен, нежен, да не бърза, и би трябвало да се получи. А ти не мисли толкова за болката, а се отпусни и се отдай на момента![]()
По тая тема милиони изписани постове... Прегледай пак, не смятам, че може да се допълни кой знае какво, след вече казаното![]()
Отпускаш се, някакви овлажнители...
то тва е като инджекциите боли само при първата сетне се отпуска човек!! а на това някой савет да дам мажи му го със свинска мас!!!
то тва е като инджекциите боли само при първата сетне се отпуска човек!! а на това някой савет да дам мажи му го със свинска мас!!!
az vikam s ma6inno maslo da se nqmali trieneto i si zemi tva novoto det sa go reklamirat tva s kolata ot Formula 1 moe pa i da ti pomogne predstavi si ebati kefa![]()
![]()
![]()
s jena ne sporq
sqka6 s me4ka da se borq
ili na radio da govorq
to se 20 po-dobre sam da si burborq
Ше взиза и излиза кат буталото в цилиндъра на кола от Ф1Първоначално написано от Glav4o