- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated: Кажете нещо ефикасно против пъпки и стрии
Може би тази тема сте я повдигали 1000000000000 пъти,но аз не мога да намеря решение!!!! На 13 години съм- всяко моми4е на тази възраст иска да се чувтства красиво.Да обаче аз имам пъпки - те са единият проблем ама вече ходя на козметик мажа се с разни неща и малко по малко може и да се отърва от тях, а другият са СТРИИТЕЕЕ!!! Мазах се с ДЕВА с масло на ИКАРОВ , После с едно гръцко -ПЕРКУТАЛФА ! от 1 и2 нямаше ефект а от 3 го използвах малко време защото следващяи път го няаше в аптеката и взех други-на регал и едно kolastyna-сега съм с тях!! НЯма особен ефект! та исках да помоля да ми кажете нещо ефикасно.Все пак нито един тийнеджър(особено ако е момиче) не сика да има такива гадориииии Дори с баща ми съм говорила и той каза че ако ми гарантират нещо добро колкото и да струва мое е!! ПОмогнете ми моля виииииииииии
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Ами аз мога да ти препоръчам:
Сауна
Масаж
За кремове не мога да ти кажа.Аз нямам такъв проблем и не съм компетентна,но това е моето мнение.![]()
Обичам и теб...Обичам и нея...Но нея мога да си я посея...
Благодаря много !!До колкото знам обаче трябва да се предприеме нещо пове4е за вече образували се сртий!! Ако някой знае да ми помогне а и така ще помогне на много други момичетата защото знам че е често срещат проблемПървоначално написано от LiCk|It_OfF
и пакПървоначално написано от LiCk|It_OfF
you should kill yourself >=D
Те стрии не се появяват току така.Иначе има едно на кое беше. На живанши ако не бъркам. Една бяла туба със зеленичко. Преди много години струваше 37 лв. Нещо помня такива неща, сестра ми имаше и остана доволна от него. Но една туба не и помогна, защото тя имаше наистина много и на много места. Надебеля драстично и после драстично свали килограми (адски много)
i pri men se poqviha zaradi smqna na kilogramite ia mi kji po podrobno za tovaa za krema na sestra ti molq teПървоначално написано от vlubchivo
Айде моля ви кажете нещо ефикасно та може би и вие имате този проблем така сами ще си помогнете споделетее моля виииии
Ох и аз съм със същия проблем.Попринцип се мажа с някакъв крем независимо какъв е,трябва да е мазен но нищо не помага.По точно помага да не се образуват нови но старите с нищо не се махат.Кажете нещо че и аз съм дотса отчаяна![]()
И аз имам стрии и се мажа с контрактубексмажа се вече 3 ден и не знам дали има разлика ... след месец някъде ще разбера; )
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
Ми казах това, което си спомних. Тубичката е наистина голяма. Струва си парите. Иначе също знам, че няма да е лошо да се ходи на масаж и след баня сам да си го масажираш по някакъв начин.![]()
blagodarq no s lazer ne si zaslujava zashtoto sam malko i napromer sled kato rodq pak shte se poqvat i t.n a i ne mislq da s e podlagam na takiva neshta
A kak to4no se kazva krema na sestra ti i tq samata dovolna li e ot nego molq te spodeli zashtoto vijdam 4e ima i drugi s tozi problemПървоначално написано от влюбчиво
ще споделиш ли като мине времеПървоначално написано от Ensnare Forever
Ще,ще. Не знам след колко време обаче действа ...Първоначално написано от lil4eto
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
blagodarq redovno shte sleddq za da mi kajesh kak deistvaПървоначално написано от Ensnare Forever
Моля ви споделяйте мнения