.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    lil4eto0
    Guest

Moderated: Кажете нещо ефикасно против пъпки и стрии

Може би тази тема сте я повдигали 1000000000000 пъти,но аз не мога да намеря решение!!!! На 13 години съм- всяко моми4е на тази възраст иска да се чувтства красиво.Да обаче аз имам пъпки - те са единият проблем ама вече ходя на козметик мажа се с разни неща и малко по малко може и да се отърва от тях, а другият са СТРИИТЕЕЕ!!! Мазах се с ДЕВА с масло на ИКАРОВ , После с едно гръцко -ПЕРКУТАЛФА ! от 1 и2 нямаше ефект а от 3 го използвах малко време защото следващяи път го няаше в аптеката и взех други-на регал и едно kolastyna-сега съм с тях!! НЯма особен ефект! та исках да помоля да ми кажете нещо ефикасно.Все пак нито един тийнеджър(особено ако е момиче) не сика да има такива гадориииии Дори с баща ми съм говорила и той каза че ако ми гарантират нещо добро колкото и да струва мое е!! ПОмогнете ми моля виииииииииии

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Град
    Пловдив
    Ами аз мога да ти препоръчам:

Сауна
    Масаж

За кремове не мога да ти кажа.Аз нямам такъв проблем и не съм компетентна,но това е моето мнение.
    Обичам и теб...Обичам и нея...Но нея мога да си я посея...

lil4eto
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LiCk|It_OfF

Сауна
    Масаж

За кремове не мога да ти кажа.Аз нямам такъв проблем и не съм компетентна,но това е моето мнение.
    Благодаря много !!До колкото знам обаче трябва да се предприеме нещо пове4е за вече образували се сртий!! Ако някой знае да ми помогне а и така ще помогне на много други момичетата защото знам че е често срещат проблем

Повече от фен
    Град
    south_park
    и пак
    Цитирай Първоначално написано от LiCk|It_OfF

Сауна
    Масаж

you should kill yourself >=D

Те стрии не се появяват току така. Иначе има едно на кое беше. На живанши ако не бъркам. Една бяла туба със зеленичко. Преди много години струваше 37 лв. Нещо помня такива неща, сестра ми имаше и остана доволна от него. Но една туба не и помогна, защото тя имаше наистина много и на много места. Надебеля драстично и после драстично свали килограми (адски много)

lil4eto0
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от vlubchivo
    Те стрии не се появяват току така. Иначе има едно на кое беше. На живанши ако не бъркам. Една бяла туба със зеленичко. Преди много години струваше 37 лв. Нещо помня такива неща, сестра ми имаше и остана доволна от него. Но една туба не и помогна, защото тя имаше наистина много и на много места. Надебеля драстично и после драстично свали килограми (адски много)
    i pri men se poqviha zaradi smqna na kilogramite ia mi kji po podrobno za tovaa za krema na sestra ti molq te

lil4eto0
    Guest
    Айде моля ви кажете нещо ефикасно та може би и вие имате този проблем така сами ще си помогнете споделетее моля виииии

Guest
    Ох и аз съм със същия проблем.Попринцип се мажа с някакъв крем независимо какъв е,трябва да е мазен но нищо не помага.По точно помага да не се образуват нови но старите с нищо не се махат.Кажете нещо че и аз съм дотса отчаяна

i az imam,ve4e mai se primirih de no...na men pari4ki mi lipsvat za da si napravq operaziq.6tom ba6ta ti bi platil gi mahni s lazer (:

Фен
    Град
    Варна
    И аз имам стрии и се мажа с контрактубекс мажа се вече 3 ден и не знам дали има разлика ... след месец някъде ще разбера; )
    Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.

влюбчиво
    Guest
    Ми казах това, което си спомних. Тубичката е наистина голяма. Струва си парите. Иначе също знам, че няма да е лошо да се ходи на масаж и след баня сам да си го масажираш по някакъв начин.

lil4eto
    Guest
    blagodarq no s lazer ne si zaslujava zashtoto sam malko i napromer sled kato rodq pak shte se poqvat i t.n a i ne mislq da s e podlagam na takiva neshta

lil4eto
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от влюбчиво
    Ми казах това, което си спомних. Тубичката е наистина голяма. Струва си парите. Иначе също знам, че няма да е лошо да се ходи на масаж и след баня сам да си го масажираш по някакъв начин.
    A kak to4no se kazva krema na sestra ti i tq samata dovolna li e ot nego molq te spodeli zashtoto vijdam 4e ima i drugi s tozi problem

lil4eto
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ensnare Forever
    И аз имам стрии и се мажа с контрактубекс мажа се вече 3 ден и не знам дали има разлика ... след месец някъде ще разбера; )
    ще споделиш ли като мине време

Фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от lil4eto
    Ще,ще. Не знам след колко време обаче действа ...
    Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.

lil4eto
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от lil4eto
    Ще,ще. Не знам след колко време обаче действа ...
    blagodarq redovno shte sleddq za da mi kajesh kak deistva

lil4eto
    Guest
    Моля ви споделяйте мнения

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си