.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    silvi^^
    Guest

Moderated:Дали се срамува да се запознае с мен или...

hora,molq vi,pomagaite,zashtoto ne izdyrjam veche!

haresah si 1 momche ot moq grad,s koito vseki den se razminavahme po hilqda pyti i si licheshe ,che ne sym mu bezrazlichna..sled 1 mesec nai-nakraq sybrah smelost da se zapoznaq s nego.kogato go vidqh tochno shteshe da vliza v 1 zavedenie i otidoh..toi se stresna i nishto ne si kazahme osven imenata si..i vleze v kafeto.az sednah na 1 peika tam i izchakah malko.toi izleze s negovi priqteli i se sprqha blizo do nas(bqh s 1 priqtelka) i postoqnno gledaha kym nas i minavaha..blizo 4as prodylji tova.az se iznervih,4e e takyv strahlivec i si trygnah.posle 1 sedmica ne bqh v grada.doidoh si tozi petyk.sybota i nedelq go vidqh otnovo i toi pak ne spirashe da me zqpa super nastoi4ivo..ne znam kakvo dapravq.postoqnno mislq za nego,a mai nishto nqma da izleze.vie kakvo mislite?dali se strahuva da doide??ili pyk prosto sym typa,4e sym se podvela po pogledite mu (ne zabravqite,4e ne padam ot mars i moga da razli4a normalen pogled m/u hora ,koito se razminavat ot pogled,koito..e malko po-'zaplenen',da kajem,zaradi men)vie kak bihte postypili,ako ste na moe mqsto??

p.s.dosta sym vliubena

Moderated by koalka
    т.7 от Правилника!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Az na tvoe mqsto shtqh da go zagovorq Davai,nishto nqma da zagubish ako sledvashtiq pyt kato go vidish mu kajesh "zdravei,kak si...?" i taka natatyk.Vazmojno e naistina da te haresva,a da go e sram.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Az na tvoe mqsto shtqh da go zagovorq Davai,nishto nqma da zagubish ako sledvashtiq pyt kato go vidish mu kajesh "zdravei,kak si...?" i taka natatyk.Vazmojno e naistina da te haresva,a da go e sram.
    saglasna sam

Град
    bulgaria
    6tom ne si ot mars,spoko sega izvun bazika-otivai pri nego,sled kato toi ne go pravi.zn li kvo dr put kato te zagleda mu kaji,awe poznali si ne6to ako e taka da svalqm ne6to bluzka dunki,awe q po-dobre ti me suble4i spoks macka deistvai

Мега фен Аватара на koalka
    Вземи му телефон или скайп, да имаш някаква връзка и го покани да излезете.

Следващия път като се разминете му кажи:
    - Оооооо <неговото име>, какво става, кво правиш.. дрън дрън..
    Просто недей да мълчиш
    То се е видяло, че той е смотан.. ако е толкова зле и по принцип не очаквай много :]
    Sasho Metallicov

Baby, I'm not that kind of man...

WwW.Sasho-Metallico.CoM <- Моя дневник

silvi^^
    Guest
    misi na vsi4ki.
    ama ne mislite li,4e ako me haresva tolkova,shteshe da doide..a ne da si prodyljava tezi igri4ki..??az principno si mislq,4e mom4etata sa smeli i znam li..ako otida pak,she se pravq na typa4ka samo moje bi..toi ,ako e iskal neshto,nqmashe li da e doshyl ve4e

Еми това което мога да ти кажа е че много го е срам така че действай ти
    Обновения форум Teenproblem.com

Фен Аватара на SaSeTo
    Град
    Broken HearTs sTreeT - SomewHere In THe Dark siDe
    Изглежда,че той е доста срамежлив и може би просто се притеснява да дойде при теб и да те заговори,за това като го видиш отново - заговори го ти .. все пак сте се запознали вече [питай го нещо от сорта как е,на къде е тръгнал..]

P.S:
    Там имаше едно много готинко предложение на sun_flower
    Ама него може с някой друг да го пробваш,защото ако момчето е толкова притеснително,колкото изглежда .. най - много да припадне
    True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT

Хаха sun_flower кефиш мацко .... треа някой път да го напрая тоя базик.

Примерно: отиваш при него и му казваш: Гледам, че от доста време ме гледаш влюбено. Да не си срещтнал любовта от пръв поглед, или да мина покрай тебе 2ри път

Вариант 2: Отиваш при него и го питаш: амм бащата че е стъклар, стъклар е, ама аз не съм огледало, че така се оглеждаш в мене толкова мн. време

Хах и ся сериозно Иди и го заговори, може би той чака сигнал от теб. Не е сигурен дали го харесваш и за тва да не се решава. Просто един непринуден първи разговор. Покани го да седне при тебе и такива неща.

silvi^^
    Guest
    e kak nqma da e siguren,4e go haresvam kato vse pak az se zapoznah s nego?! vii myjete ste stranni syshtestva

Град
    В мечтите си...
    100 % го е срам да те заговори той...ами действай ти...вземи му телефона нещо такова..бъди по настойчива!
    The life is made of dreams !

Ами след като го е срам наживо да говори с теб намери го из чата или питай някой твой фр за номера му и му напиши смс...[/b]
    just a kid۵

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си