- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- нормално ли е ?
Не помня как бяха подредени въпросите ти,но ще се пробвам да отговоря .. на някой от тях:
1 - Честно казано хич не одобрявам и дори не разбирам връзки от сорта на "Еми 9ти клас съм [примерно] и ходя с един дето е по - дърт от баща ми"
2 - Азис го знам просто защото като го видя по телевизията - излизам от стаята!Не знам какво толкова му харесват на него,ама едно 90% от хората край мен го харесват адски много,да не кажа обожават .. е на мен пък ми бърка в здравето
3 - Единственият грим без,който не излизам на вън е черен молив и то съвсем малко и гланц [или безцветен или със съвсем лек,почти незабележим цвят].Става ми мега смешно,когато ида в училище примерно и ги видя момичетата с 5 тона спирала,10 тона сенки и 15 тона червило .. а за пудри и такива работи да не говорим .. сигурно с шкурка си свалят грима вечерно време,а да не говорим колко е тъпо,когато някоя земе та пита "Ама нали не ми е много силен грима" - е тогава направо падам от смях!Друг е въпроса,че ученичките не се различават от учителките..
4 - Що се отнася до стила .. и на мен ми се е случвало да изкопирам нещо от някой [в момента се сещам само за един случай - беше ми харесал начина,по който една съученичка си връзваше блузата върху тениската и аз също си я завързах така] Моят стил е .. доста смесен,дори и странен може да се вижда на някой хора .. е на мен си ми харесва0бикновенно идеите ми претърпяват доста критики от приятелките и приятелите ми,но както и да е .. свиква се
Ух има две момичета,които обаче ми бъркат в здравето! ! 1 ! ! Тея двете са такива копирачки,че .. Ух! Ти си купиш една блуза и на другия ден гледаш още две като твоята.. 0т началото ти е все едно ама после забелязваш,че ти и още някой си имате еднакъв гардероб едва ли не и то става глупаво.Както и да е.0ще по - тъпи са ми тея дето като си купят някоя дреха и се стараят целият свят да разбере,че те имат като на не знам си ти коя певица,от новия и клип,обувките и .. абе не знам.Все пак тяхна си работа ама ...
5 - Това с пушенето е глупаво,защото повечето пушат за да покажат колко са "големи" и да привлекът внимание.Аз не пуша,обаче най - добрата ми приятелка започна да пуши .. обаче забележете,само когато е на дискотека
Ъм май много се отплеснах... и като за финал - За всяко нещо в живота си има време
![]()
True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT