Цитирай Първоначално написано от L30N
Така в тази тема ще спомена някой от големите проблеми (според мен) сред българската младеж,темата ще е дълга но ви препоръчвам да я прочетете и отговорите,вашето мнение е важно за мене.

Така започвам с риск да бъда критикуван, нормално ли е набор '94,'93 да ходи с някой мой '89 ? Има ли любов там ? Ще ви разкажа една история,която се случи преди доста време. Една съботна вечер аз и един приятел решихме да отидем в известна столична дискотека с цел да починем след дългата седмица.След известно време забелязах в едно от сепаретата една стара приятелка с нейната компания.Момичето по точно беше приятелка на сестра ми от стария клас но се познавахме добре. Тя набор '91 . Отивам аз при нея да я вида как е,седнах заприказвахме се , след малко тя ме попита "искаш ли?" и ми предложи цигара леко шокиран аз отказах с предлога,че не пуша а нейната прителка се засмя подигривателно (1во през престоя ми при тях изпуши около 12-13 цигари ) след това тя започна да ме запознава с нейните приятели, повечето бяха колкото мен но по-големи нямаше. Започна се: това е Кеки,казва се Гошо но му викаме Кеки (защо ? още не мога да разбера) иначе въпросният Кеки беше награбил една 13-14 годишна и буквлано и миеше зъбите с език, после Това е ..... (не помна вече имената) той тоя месец беше 2 пъти в инфекциозното ( направо герой) и отсреща гледам един горд 16 годишен пубер,зачервен и издут. Въпросната компания беше олицетворение на всичко,което мраза , необичам и неразбирам. Всичките мочета се водеха така наречените метаросексуани не знам дали така се пише но според мен пълни педали, момичетата можеше спокойно да ги объркаш с някой хубав травестит всичките до една нагримирани набълскани с подплънки и пушещи. Надявам се разбрахте какво исках да кажа. Друг въпрос каде отидоха онези момичета каде мечтаеха за цветя и любов? Защо сега всяко 3то момиче иска силикон,мерцедес, смята , че да имаш деца и клише и демоде и по добре да се ожениш за някой набор на бащати, който си има три вместо ти да се мъчиш да ги раждаш , а па после и да носиш отговорност за тях?Защо да пушиш да се дрогираш и всеки празник да си VIP гост в пирогов и после да се гордееш с това? Защо все повече хора обичат да копират вместо да създават, да измислят, да имат свой стил ? Защо всеки знае Азис и китаеца, а половината си нямат представа кой е Димитър Списаревски и още много български герой ?

Благодаря на всеки, който прочете темата ми и ще съм благодарен ако се отговори на нея.
Да. Има много истина в тва дето казваш. Но на мен вече не ми прави впечатление. Просто кат си помисля кви олигофрени ше станат повечето кат пораснат.
http://www.vbox7.com/play:a1343096 - който не е чувал за Списаревски може да види тук