- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Иде ми да се гръмна ...
Мн харесвам едно момиче,но не знам какво то изпитва към мен.Защо ли?Ами защото например един ден си правим намеци и си пишем по 20 смс,а па друг ден като и пиша СМС не ми отговаря или като ми отговаря някфо скапано с което показва че не иска да й пиша повече и тфа се повтаря почти постоянно. Понякога когато е от вечерите когато си пишем мн и аз я попитам за среща,тя веднага ми отказва,не ми отказва директно де,намеква ми и спира да пише.В даскало ми дава да я разтривам като не й пука за бъзиците и коментарите на някои идиоти от класа,а някое друго междучасие като отивам да си говорим ми казва "махни се сега,имам работа после ще си говорим" и тфа също се повтаря мн често (е не със същите случки ма схванахте кфо иам предвид) около 20 човека мислят че ме харесва,но като я питам "приятелски" кого харесва (не питам дали харесва мен) тя ми казва че се колебае но не ми казва за кого се колебае ...
Така де,моля ви кажете ми какво може да значи написаното по горе,какво могат да значат и показват действията й...
ot pro4etenoto moga da ti kaja 4e tq samo si igrae s teb ako naistina ima 4uvstva kam tem ostavi q nqkolko dena na mira i ako tq re6i da te potarsi togava ako ne pravi si izvodite
P.S ti na kolko si tq na kolko e
Ееееех, пак се лигавите.
Вземи я целуни някой път. Ако отвърне на целувката - всичко е ОК. Ако ли не - да си гледа работата. Не може така да те разиграва!
Всъщност , много е възможно самата тя да е объркана и да не знае какво иска.
Наистина, по-добре я остави за ден-два без да и обръщаш НИКАКВО внимание. Сигурно ще ти е трудно, но си заслужава.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Не осъзнавам сериозността на темата...
Земи се гръмни тогава![]()
Грешката ти е още от заглавието на темата. Грешиш в това, че твърде много ти пука. За нея ти може да си поредния, с който си пише. По всичко личи, че си в категория 'too much available' (разбирай 'твърде лесен'), момичетата не обичат такива момчета.
Дано да ме разбра ;]
Направи нещо по-така...не само със смс-и.Примерно я покани на среща-така не може да увърта, а трябва да ти даде директен отговор.Ако ти откаже-спри да я търсиш и ще види как ще почне да тича след теб.![]()
ostavi q izvestno vreme da se seti kakvo iska
Както казаха и преди или ти се лигави или просто и изглеждаш лесен. Остави я за известно време ако има чувства сама ще те потърси, а ако не го направи значи няма смисъл да се занимаваш!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Ми ти продължавай да й се натягаш и да й досаждаш, пък да видим тя докога ще те изтърпи.
Не - бъди - лепка.
Еми или спри да и се натягаш или действай дет се вика -НАПРАВО![]()
Ааааа и не вэимай работата толкова на сепиоэно ,щото кой энае с коко още такива като тебе си пише СМС-и![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Тая навърта е*си сметкатаПървоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
И после ше има ``Ох мами..``Първоначално написано от My_Way
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Точно така .. време е да я оставиш да вземе решениеПървоначално написано от Iv4eTy
![]()
True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT
С1гласен с1м, няма какво да кажа..Първоначално написано от bungle
или се гаври с теб или незнае кво иска
няма любов
А кво ще кажеш за комбинацията 2в1. Хем се гаври, хем нзн кфо иска => тъпо парче к*рабийкаПървоначално написано от `sladko_kotence
![]()