.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Guest

Иде ми да се гръмна ...

Мн харесвам едно момиче,но не знам какво то изпитва към мен.Защо ли?Ами защото например един ден си правим намеци и си пишем по 20 смс,а па друг ден като и пиша СМС не ми отговаря или като ми отговаря някфо скапано с което показва че не иска да й пиша повече и тфа се повтаря почти постоянно. Понякога когато е от вечерите когато си пишем мн и аз я попитам за среща,тя веднага ми отказва,не ми отказва директно де,намеква ми и спира да пише.В даскало ми дава да я разтривам като не й пука за бъзиците и коментарите на някои идиоти от класа,а някое друго междучасие като отивам да си говорим ми казва "махни се сега,имам работа после ще си говорим" и тфа също се повтаря мн често (е не със същите случки ма схванахте кфо иам предвид) около 20 човека мислят че ме харесва,но като я питам "приятелски" кого харесва (не питам дали харесва мен) тя ми казва че се колебае но не ми казва за кого се колебае ...

Така де,моля ви кажете ми какво може да значи написаното по горе,какво могат да значат и показват действията й...

Guest
    ot pro4etenoto moga da ti kaja 4e tq samo si igrae s teb ako naistina ima 4uvstva kam tem ostavi q nqkolko dena na mira i ako tq re6i da te potarsi togava ako ne pravi si izvodite

P.S ti na kolko si tq na kolko e

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Ееееех, пак се лигавите.
    Вземи я целуни някой път. Ако отвърне на целувката - всичко е ОК. Ако ли не - да си гледа работата. Не може така да те разиграва!
    Всъщност , много е възможно самата тя да е объркана и да не знае какво иска.

Наистина, по-добре я остави за ден-два без да и обръщаш НИКАКВО внимание. Сигурно ще ти е трудно, но си заслужава.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Град
    ..във един измислен свят..
    Не осъзнавам сериозността на темата...

Земи се гръмни тогава

Грешката ти е още от заглавието на темата. Грешиш в това, че твърде много ти пука. За нея ти може да си поредния, с който си пише. По всичко личи, че си в категория 'too much available' (разбирай 'твърде лесен'), момичетата не обичат такива момчета.
    Дано да ме разбра ;]
    Sasho Metallicov

Baby, I'm not that kind of man...

WwW.Sasho-Metallico.CoM <- Моя дневник

Мега фен Аватара на koalka
    Направи нещо по-така...не само със смс-и.Примерно я покани на среща-така не може да увърта, а трябва да ти даде директен отговор.Ако ти откаже-спри да я търсиш и ще види как ще почне да тича след теб.

Град
    bulgaria
    ostavi q izvestno vreme da se seti kakvo iska

Град
    Там, където е сърцето...
    Както казаха и преди или ти се лигави или просто и изглеждаш лесен. Остави я за известно време ако има чувства сама ще те потърси, а ако не го направи значи няма смисъл да се занимаваш!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Ми ти продължавай да й се натягаш и да й досаждаш, пък да видим тя докога ще те изтърпи.

Не - бъди - лепка.

Мега фен
    Град
    София
    Еми или спри да и се натягаш или действай дет се вика -НАПРАВО
    Ааааа и не вэимай работата толкова на сепиоэно ,щото кой энае с коко още такива като тебе си пише СМС-и
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Ааааа и не вэимай работата толкова на сепиоэно ,щото кой энае с коко още такива като тебе си пише СМС-и
    Тая навърта е*си сметката

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от My_Way
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Тая навърта е*си сметката
    И после ше има ``Ох мами..``
    [size=7][b][u]fosse cos

Фен Аватара на SaSeTo
    Град
    Broken HearTs sTreeT - SomewHere In THe Dark siDe
    Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    Както казаха и преди или ти се лигави или просто и изглеждаш лесен. Остави я за известно време ако има чувства сама ще те потърси, а ако не го направи значи няма смисъл да се занимаваш!
    Точно така .. време е да я оставиш да вземе решение
    True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Ееееех, пак се лигавите.
    Вземи я целуни някой път. Ако отвърне на целувката - всичко е ОК. Ако ли не - да си гледа работата. Не може така да те разиграва!
    Всъщност , много е възможно самата тя да е объркана и да не знае какво иска.

Наистина, по-добре я остави за ден-два без да и обръщаш НИКАКВО внимание. Сигурно ще ти е трудно, но си заслужава.
    С1гласен с1м, няма какво да кажа..

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Направи нещо по-така...не само със смс-и.Примерно я покани на среща-така не може да увърта, а трябва да ти даде директен отговор.Ако ти откаже-спри да я търсиш и ще види как ще почне да тича след теб.
    Suglasna

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    или се гаври с теб или незнае кво иска
    няма любов

Цитирай Първоначално написано от `sladko_kotence
    или се гаври с теб или незнае кво иска
    А кво ще кажеш за комбинацията 2в1. Хем се гаври, хем нзн кфо иска => тъпо парче к*рабийка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си