.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    petar_Stoilov
    Guest

problem..samo za M !

Vijte mom4eta imam sledniq problem..Zna4i pravim lubvnata igra sas priqtelkata mi i ve4e kogato go nagigna 4lena do krai i tragvam da slagam prezarvetiva..imam sledniq problem..kogato po4na da go slagam i po4na da go slagam toi ne6te...smisal 4e mi e malaki ili po to4no tesen .i nemoga da fkaram prezarvativa...Kajete nqkoq marka deto sa za po 6iroki.. !

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Няма определена марка. Просто отиваш в аптеката и казваш, че искаш колкото се може по-голям размер презерватив и хем ти дават, хем те гледат закачливо, ако са девойки де

П.С. Мен един приятел ме накара да му купя 50 презерватива, няма да ти казвам как ме гледаха хората докато фармацефтката ми ги броеше 1.....2......3......
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Guest
    a vie do sega s kakvi ste opitvali?

Guest
    А бе и аз имам същият проблем, ама като отидох в аптеката и попитах за по-големи размери, аптекарката каза, че съм първият, който я пита такожа нещо. Даде ми там различни видоже да си избера, ама те жсички бяха еднакжо големи.

Град
    Бургас
    И аз имах такъв проблем... първите ми пъти, но после се научих... просто запецва до кожичката... намести го след кожичката, на стъблото на члена да стои... и си разгъвай спокойно.
    Късмет и приятно правене на любов!
    To live, is to suffer. To survive, that's to find meaning... in the suffer.

Не знам как не ви стават кат един презерватив може да стане на хуя на слон И аз един път имах некъв бъгав но с малко повече усилия става работата

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    А бе и аз имам същият проблем, ама като отидох в аптеката и попитах за по-големи размери, аптекарката каза, че съм първият, който я пита такожа нещо. Даде ми там различни видоже да си избера, ама те жсички бяха еднакжо големи.
    случи ми се същото...!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    Бургас

Опътване! (знам че е с "у" :))

Не са точно еднакви, има и малка разлика в размери, форма и тн. Но презерватива рядко е проблем... казах проблема по нагоре... просто запецва в кожичката когато е много оголена главичката (съжалявам ако някой яде в момента ). Просто иска малко усилие за слагането. Но все пак можеш да разгледаш ТУК подробно описание на презервативи и тн. Всичко си пише. Евала на пича!
    To live, is to suffer. To survive, that's to find meaning... in the suffer.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си