.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    ght
    Guest

ima li nqkakav na4in?

Zdr all.Zna4i dnes si kupih edni dynki no ne gi merih i kato se pribrah u doma mi bqha malki i iskam da vi popitam ima li nqkakav na4in malko da gi raztegna i da se otpusnat? :P
    MS predvaritelno

ами защо не се върнеш в магазина и не ги смениш за по-голям размер...? иначе не се сещам как би могла да ги разтегнеш, зависи и колко са ти малки де..

Никога не си купувай дънки, поли и панталони без да ги мериш. За блузки и потничета може и да пропуснеш в повечето случаи, но за дънки...
    Мисля, че няма начин да ги разтегнеш.

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Начина е утре да отидеш в магазина, от който си ги купила с касовата бележка и дънките и да помолиш да ти ги заменят за по-голям размер.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

mi mislq 4e nqma na4in..daje kato gi izpere6 6e se stesnat...noo ponqkaoga zavisi ot dunkite s noseneto se raz6irqvat malko..no nai dobre se probvai da gi varne6 ako sa ti mn malki...

Guest
    ами те по принцип се отпускат като ги поносиш,ако можеш да ги обуеш ги носи вкъщи извесно време би трябвало да се отпуснат,особено като седнеш няколко пъти с тях ,а ако изобщо не можеш да се пъхнеш в тях,се върни в магазина и поискай да ги замениш за по-голям размер

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Otiwash w magazina i kazwash na prodawachkata che si onowa momiche,koeto si kupi dunki bez da gi probwa i tq se seshta i ti gi zamenq s po-golqm nomer

ght
    Guest
    e da ama problema e 4e na sam si gi kupila ot tuk,v4era hodih na sf i ot tam si gi kupih i sega ne moga da hodq pak

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Ami podari gi na nqkoi togawa,pone da ne zapulwat garderoba

ght
    Guest
    ami re6ih da svalq 2-3 kilca i 6te si gi nosq :P
    Ms na vsi4ki koito mi otgovoriha

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове