- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- за момчеее!!!
Аве хора имам няколко въпрос скоро ше си праа руси кичури и ше си сложа обица..ама на кое ухо си слагаха момчетата..нали на дясното?????
А и предложете ми каква обица да си сложа и как да си направа кичурите...
Е така ше ми е интересно..да вида и др мнения..![]()
На 16 съм![]()
Na4i ki4urite na frizior sladuk,obicata mda na dqsnoto uxo.A samata obica moje da e zai4eto na play boy moje da si e tradicionata xalka,moje da e joint4e.Ti re6ava6
da i az 6te te posyvetvam ki4urite da ti gi napravi frizior..a za obecata...az haresvam na dqsnoto uho...halka...e to e vypros na vkus..
Saska
Abe mai na lqvoto uho se slaga6e obicata..awe neznam za6to nikoga ne sum se zaglejdal na koe uho si q slagat lele![]()
A ki4urite mn qsno 4e frizior!!!
Moderated by ^npocTo^a3^f^
2 точка от правилника!
Кат не си се заглеждал слагай и на двете и без това е по-добре..
The ghosts of my dead brothren lies silent now.
Съгласна съмПървоначално написано от Saska
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
На дясното бе пична лявото си слагат гейовете... ако си гей тури си на лявото ...
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
Ами за кичурите мисля че ще е добре но ако си по мургав ще преличаш на цигане, аз преди бях с сини очи сам с светло лице тъмно кестенява коса и бях на светло руси кичури ,
п.с. за обицата по принцип обица се носи на лявото ухо или и на 2 теако сложих на дясното си е доста педераско
аз имам само на лявата 1 халкичка но си я редувам с сребърно топче.
Руси кичури+1 обица=педал
Обици или и на 2те уши или нищо..където и да я сложиш се е педалско...както и руси кичури
![]()
awe mani gi teq rusi ki4uri sega samo mangalite si pravat takiva....
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
666666 eiПървоначално написано от Jamalska
6e se obijdame li
mene si me kefi da sam si s 1 obi4ka i mi e prez lalala kvo misli6 ti ;0 az si se haresvam i tka am ina4e za ki4urite i az sam na takova mnenie ne mi haresva ma tva si e li4no moe mnenie
Изрусен с обици.................
Омг,къде попаднах..
Споредмен никъде не си слагай поне обици.....![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
и мен ме кефи..![]()
![]()
абе не се излагай,ше станеш кат някой педал![]()
![]()
и си на 16 ооооо нещо не си наред с главата
![]()
Точно обратното е.Първоначално написано от Ensnare Forever
Обица се слага на лявото ухо. Ако си педал, слагаш само на дясното.
По принцип най-стилният вариант е и на двете уши.
Русите кичури трябва да си ги направиш на фризьор (ако нямаш опит в изсветляването на косата сам де), тъй като ако почнеш сам с разни перхидроли, можеш да не нацелиш "дозата" и така малко да се простиш с част от косата си.