- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да изчакам ли ?
Значи виш как стоят нещата: тя е от перник аз сам от плеве , но вмомента живея в нейното село(гулянци - 30 км от плевен) а от перник до плевен са 230 км и на гулянци си идва само ваканциите и цялото лято
Обновения форум Teenproblem.com
Гледай ся. От Санд. до Сф. са 160 км. а при вас е още един път толкоз... малко трудничко се получават нещата тука.. амЪ ... то така само за ваканциите ще е най-добре връзка от сорта "Живей за мига" и после кой от къде е ... не можеш да си обсебен от тва момиче и да я чакаш с месеци докато се видите пак... не знам де, размишлявам ощеПървоначално написано от TuZAra
![]()
аз си мисля няма да мисля до лятото за нея а ще видя и др момичета пак , като си доиде от перник то само ще стане , защото не е само тя има още 5-6 момичета , които са ми навити а аз сам мислил и др вариант да продалжа обучението си вав перник , но: няма да си струва заради ч момиче да се местя и другото е че наще няма да са сагласни ( не , че ме инт тяхното мнение )
Отзад напред ше давам ...Първоначално написано от TuZAra
За родителите: Мен също не ме инт. тяхното, кфот си наумя го правя, но тва не е опция за момента.
За обучението: Наистина според мен няма смисъл да се местиш заради едното момиче, а и още повече, че нещата не се знаят как ще се развият в бъдеще, а ти тряя да си там минимум 4 год. Изглежда като фантастично развитие и е далеч в бъдещето според мен.
За момичетата: Добра идея, щом има индивидки дет са ти вързани в кърпа, използвай момента, не се отдавай духом на никоя от тях, само тялом, ако е възможно, нищо няма да промениш, нито чувства нито нищо, временно удоволствие и толкоз. После като си с нея, си само с нея и с никоя друга, щото вярвам няма да ти е до никоя друга, когато си с нея![]()
И последно за лятото: Ами недей да чакаш според мене. Подържай огънчето живо, не му давай да утихне, времето ще мине, а ако не си комуникирате интересът у вас ще спадне ... така мисля за ся.. продължавам след твоя пост loading....![]()
E то е ясно че ''оганчето'' ще го подаржам и дам така и ще направя тялом на ония духом на нея (може и на нея тялом по нататак)
zashto trqbva da 4aka6 smisul ne e zaduljitelno da trugva6 s neq no zashto ne zapo4ne6 ot sega da se vijdate smisul da se zblijite zashtoto do lqototo ve4e moje da e kusno i tq da si nameri nqkoi drug zapo4ni ot sega da izlizash s neq pokaji i 4e se interesuva6 ot neq kazva6 4e si idva rqdko togava seki put kogato doide v tvoq grad li nz kade jive6 izlizai s neq pokaji i 4e se interesuva6 ot NEQ
No matter where you go, there they are...
Haha добър замисъл , успех братчеПървоначално написано от TuZAra
![]()
Мерси на вс. тази тема ще продалжи лятото![]()