- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Zashto jenite vinagi izbirat nai-groznite i tupi muje?
Zashto vsichki jeni si padat po naj-golemite bokluci, a posle revat nalqvo i nadqsno che mujete bili prosti,kuhi,smotani,jenkari,izpolzvachi? I ne mi obqsnqvaite che ne e taka... To se vijda i s prosto oko. Vsichki nalitate na nqkvi trevomancheta,fieshani,bodi bildari,skeitarcheta i razni drugi selski uligofreni. Ta ot kvo se oplakvate ne razbiram? I narochno tursite intrigite i makar che znaete che shte vi izpolzvat pak se butate tam?![]()
![]()
![]()
ahahhahahahaahahahahahahaha
dobre...
xax a ti ot kakvo se oplakvash?!Първоначално написано от Анонимко
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Гроздето е кисело
Като не можеш да си като нас значи сме грозни и тъпи, а?![]()
ами защото пиклите на 13,14,15,16 още мозъка ни не е дорасъл и правим глупости...но нищо всяка си понася подследствията
Абсолютно съм съгласен с автора на темата. Всичко, което казва е истина. Между другото мисля, че момичетата го правят точно защото знаят, че онези боклуци не ги харесват. В това те виждат начинание и се опитват да им се харесат. Разбира се сигурно някои ще отрекат това, но това е истината. Почти всички искат това, което не е тяхно. Момичетата харесват тези боклуци, защото знаят, че никога всъщност няма да са техни. Докато например ако се държиш непрекъснато мило с някое момиче и й показваш че я обичаш нямаш обикновено шанс да й се харесаш.Това е така, защото когато се държиш мило с хората ти се качват на главата.
офф: аз пък налитам на метъли![]()
![]()
![]()
он: за това си прав, но за щастие това е само в най-ранната тийнейджърдка възраст, в която мозъците ни са още промити от Холивудските филми![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
vsqko momi4e si izbira s kakvo mo4e iska da bade,nemoje da slaga6 vsi4ki pod edin znamenatel,vsqka si ima sobstven vkus.
почти е така.. само че е така до към 30те, когато осъзнавате, че почвате да стареете и почвате да се еб*те на поразия....Първоначално написано от alice sw
АЗ НЕ СЕ ОПЛАКВАМ НИТО ОТ ПРЕДИ 30те НИТО ОТ ТВА СЛЕД ТЯХ!!!!!!!
Хем си прав, хем не си прав.Първоначално написано от Анонимко
Защо не зададеш този въпрос на майка си.
Защо всички си мислите, че само тийнейджърите момчета са отрепки/боклуци/прости/кухи/смотани/женкари/използвачи?
Принципно ти може да смяташ някой за тъп и прост, а друг да го смята за умен и интелигентен.
Всичко опира до въпрос на вкус.
Какво си мислите?- че мъжете над средната възраст са истинското предизвикателство за една жена ли?
Свястни хора няма. Има само ПО- свястни! Набийте си го в главата.
Щастие също няма. Има единствено моменто удовлетворение, което при някои е по-дълго от други. Хората, които са го изпитали са касметлии.
Какво се оплаквате? Какво обсъждате другите хора? За тях, за тяхното мнение, действия и постъпки ли живеете?
Търсете си 'удовлетворението' и не се занимавайте с другите. Така само се впрягате и ядосвате за няма нищо, а на други хич не им пука за вас.
Никой не е цвете за мирисане, тъй, че, авторе на темата, не си давай аслъ селските коментари за хората по това как се обличат.
Кат' сте ми заговорили защо момичетата не харесвали момчета, които се държали добре с тях, отговора е там, че тези 'по-грубоватите' са много повече от 'по-милите', и то просто няма как да не се забележат, при положение, че изпъкват много над тях!
Айде млъквайте ся.
Защото самите жени са тъпи.
=D> =D> =D> =D>Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
май имаш доста комплекси![]()
"защо мъжете били виновни" бла блаПървоначално написано от ATAKABG
аман от глупости.
намери ми едно свястно момиче и едно свястно момче (или мъж и жена), па тогава тръгвай да ми говориш.
Напълно съм съгласен с автора на темата и хората които го подкрепят.
тва че повечето жени нямат акъл е само в наша полза... апа ако попаднем на някоя която има.. още по-добре![]()
![]()
![]()
Kolkoto na Mars ima izvunzemni tolkova i umni momicheta ima na zemqtaПървоначално написано от gostut
![]()
Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
193Digital бан по ип и профил, системно 2 т.
Останал си (към автора се обръщам) с такова впечатление,защото накъдето и да се огледаш момчетата са такива.Сякаш наистина готините ги няма или са страшна рядкост.Просто масата от населението е такова.
[b]Soy una moneda en la fuente,
t
хах тва е много интересен въпрос, по който съм мислила достаработата е там, че обикновените хора не са интересни и по-трудно привличат вниманието, а в днешно време е модерно да си изрод.... тъй че много по-яко е да ходиш с някъв скейтър или метъл или просто шматка, но тва ест не важи за всички момичета. (признавам, че аз си падам по идиоти, но тва има нещо общо с философията ми за живота и може би и с тва, че съм свикнала да ме нараняват и като се държат мило с мен аз не знам какво да правя..... аве зле съм, но тва не ви засяга хаха взема да поспя малко
)
ааа и защо сложихте скейтърите на едно ниво с фешъните и ооф тия прословути разделения на групички....... ние сме си хора и тва е.
а за автора: тва, че жените не си падат по теб трябва да те ласкае-не си тъп и грозен![]()
Идиотите не е нужно да са грубияни. А ти трябва да си малоумна, за да ти е приятно да се държат лошо с теб.
Znam che ne sym tup i grozen, ama me e qd che ne moga i az da se uredq... Vse pak tova e jivota... Ima i predimstva i nedostatuciПървоначално написано от mila_pila
![]()
Нееее това момиче освен 10 хиляди поста има и мозъкПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
отде се пръкна ве ?!?![]()
193Digital бан по ип и профил, системно 2 т.
Сарказмът ти не е сполучлив.И не се чеши по главата, казала съм - ако някой не разбира мое мнение, да не го коментира.
не съм казала, че ми е приятно да се държат лошо с мен, а за идиотите си права. май по-точната дума е неудачник. еее точно - падам си по неудачници, малки недорасляци, незнаещи какво искат от живота с ограничени мозъци, супер бавни тъпанари, но в никой случай грубияни. не е нужно да ми казваш, че съм малоумна, тъпа или нещо такова, хаха аз добре знамПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()