.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

Moderated: Излиза ми пъпка - с какво да я мажа?

Значи виждам че ще ми излиза пъпка,знам че ще е голяма и гадна,а тези ми минават по седмица!!В момента имам доста и не искам и тази,а е на толкова видно място!!Кажете с кво да я намажа!Бързо!?С кремче,спирт?!?! ПЛС кажете[/u]

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Guest
    Скинорен..Ама честно казано не гарантирам бърз резултат.И аз имам такива проблеми и нищо не ми помага..

Супер фен
    Вечерта преди да си легнеш я намажи с ябълков оцет.На сутринта ще я няма (но намажи само пъпката,а не цялото си лице!!!!!!!) .

Може да пробваш и със спирт

Повече от фен
    Град
    south_park
    аз си слагам кремче...онова синьото....крем Здраве беше
    оставяш го вечерта....
    you should kill yourself >=D

Супер фен
    Е ти да не мислиш,че може да мине толкова лесно-"искам да ми мине" и айде хоп нещата са тип-топ?Скинорена за пъпки е перфектен ,но то си пише,че дава резултат едва след 4-тата седмица.За този ябълков оцет доста се съмнявам,че помага,но..все пак почисти се със спирт
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    Пробвай вечер да си намажеш лицето с витамин А (или течен,или на топченца*с игличка ще ги пукаш внимателно и мажеш смело) ...и да ти стане червено лицето,не се притеснявай - сутринта го измии...мажи се тей 2-3 вечери и ще се махне...

Голям фен
    Град
    sofia
    probvai i s pasta za zubi da q namaje6...ako ne na mene kosmeti4kata mi preporu4a DALACIT-T... kupuva6 go i nqma da ima6 nikvi pupki sled nqkolko dni...
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

почисти мястото със Салицилов спирт и после намажи с крем Здраве или си сложи лепенка(лекопласт)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си