- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- vupros u kum jenskiq pol
na4i si golem gei
ами честно казано никак не си падам по напомпаните>по ми допадат баскетболистите падам си по високи момчетамн ми харесват имат една особено походка,поглед и като ги видя по екип нз какжо ми става
![]()
Поне си признаваш =D>Първоначално написано от Анонимко
Чак мускулести не, но с добре оформено тяло... аххх...Първоначално написано от jjjjjj6363
За визията - да е висок ... с леко дълга коса/може и дълга/... хубаво тяло...![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Да, много си падам по младежи с добре оформени телцаМного неща ме възбуждат... например- лице, тяло, излъчване и т.н.
![]()
Kolkoto i stranno da zvu4i prustite na racete me vuzbujdat nai-mnogo i purvo tqh gledam v edno mom4e
![]()
Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka taka 4e neka se radvam,4e me boli!!!)
дам и аз така :P иначе не си падам по много мусколестите...Първоначално написано от Sexapilna_kukla
![]()
Ааа, защото си мислиш на ум: "Кой знае какви нещица прави с тези пръстчета..."Първоначално написано от nemepoznava6
![]()
as li4no si padam po po zdravi mom4eta...4ystvam se po sigurna v po zdravo mom4e...ne bih predpo4ela nqkva harba...![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
За чорапите го знам,но за носа?Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
Мен лично не ме кефят такива момчета,не знам защо.Може би,защото до сега не съм била с такув,но ако опитам може да не съжалявам![]()
Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.
e 4ak mnogo muskolesti e mn grozno spored men oba4e da sa stegnati i silni... o super iii da ne voniest i da me ceni
Az ne durja da e napompan ama i ne vuzrazqvam a kvo me vuzbujda........ami nz moje bi pervezniq pogled i celuvaneto na opredeleni mesta
!!! I don't give a fuck !!!
ооо да падам си то много
Не ми харесват мускулести момчета..
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
lol ... tiq naduti, napompani .... nqksi super izkustveno izglejdat, protivni sa mi, a za vazbujdane i duma ne moje da stava
ina4e, obi4am sportni, atleti4ni, dobre slojeni sladuri okolo 1.80![]()
Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!