.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Град
    sofiq
    da,ami bravo no ti si mn zle
    ЛГБТ
    http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
    "Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих

Повече от фен
    Град
    майна таууун :)
    ам, пич, наистина вземи го покажи тва клипче да ти кажем наистина ли си гей и каква реакция си предизвикал у родителите си

Pogovori s roditelite si obqsni situaciqta i mislq 4e vsi4ko 6te e OK \/
    Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka taka 4e neka se radvam,4e me boli!!!)

Re: Отнякъде разбрала и ся ще откачааа!

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ами значи аз съм на 15 години, момче съм. И така, бяхме на един купон и се фанахме на бас с един фр че не моа се целужам 10 минути с едно друго момче. Есествено аз го направих и спечелих баса. Обаче някои снимаха с GSMите си и се говореше нещо в даскало, ма аз не обръщах внимание. Но някакси нашите са разбрали или са видели снимките... И ся си мислят че съм гей и ше ме пращат в някфа клиника или на терапефт!!
    аз не знам кое хетеросексуално момче ще се навие да се целува с друго момче (също хетеросексуално евентуално).изобщо как и другото момче ще се навие...

ти или си гей...както и приятелят ти по целуване... или темата е ебавка... всъщност по-скоро е ебавка... 'щот в историята ти има няк'ви нелогизми
    И аз исках тва да питам .. сигорно ония и той са е хванал на бас нали я ги послушай вашите и иди да са прегледаш ама не забравяй и тоя другия дето си са целувал с него или той вече е наясно със себе си ?

Looking at my own reflection,
    When suddenly it changes,
    Violently it changes!
    OH! No, there is no turning back now
    You've woken up the demon... in me!!

Голям фен Аватара на Devilka

Re: Отнякъде разбрала и ся ще откачааа!

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ами значи аз съм на 15 години, момче съм. И така, бяхме на един купон и се фанахме на бас с един фр че не моа се целужам 10 минути с едно друго момче. Есествено аз го направих и спечелих баса. Обаче някои снимаха с GSMите си и се говореше нещо в даскало, ма аз не обръщах внимание. Но някакси нашите са разбрали или са видели снимките... И ся си мислят че съм гей и ше ме пращат в някфа клиника или на терапефт!!
    аз не знам кое хетеросексуално момче ще се навие да се целува с друго момче (също хетеросексуално евентуално).изобщо как и другото момче ще се навие...

ти или си гей...както и приятелят ти по целуване... или темата е ебавка... всъщност по-скоро е ебавка... 'щот в историята ти има няк'ви нелогизми
    точно така!
    а ако темата не е ебавка,толкова ли е трудно да обясниш на родителите си това,което обясни и на нас? освен ако наистина не си гей..

TheBigDick
    Guest

_|_

Ти си шибан ПЕДЕРАС !!!
    Такива като теб се избиват с Правата лопата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си