- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичетата са тъпи
Иии някой, който да не ми вика яж ми члена!Първоначално написано от Digital
Открояваш се от племето
![]()
Яш ми члена !!
А ти не се откроявашПървоначално написано от Анонимко
![]()
Ми аз съм питър4о как да несе откроявам путе
Ми аз обикновено казвам "Да ми ядеш ку*а !!!" но днес съм в настроение. Плюс това си търся приятелка и за това раздавам комплименти.Иии някой, който да не ми вика яж ми члена!
193Digital бан по ип и профил, системно 2 т.
Добра тактикаПървоначално написано от Digital
![]()
Не шегувам се не си търся приятелка. Но ако си търсех наистина би било добра тактика.Първоначално написано от My_Way
![]()
193Digital бан по ип и профил, системно 2 т.
Тактиката преди срещата на живота ти е една проста рецепта от Питър4о, слушай и си записвай!Първоначално написано от Digital
1 скилидка чесън(поглъща се на 1 път), 1 патронче водка мента, 2 чинии боб(почти до горе) с 1 филиика хляб, за предпочитане е да не си миеш зъбите за да остане свежия аромат.
По тоя начин се запознах с жената.. (Красива е прилича на алф)
A we kvi sa tiq ku4ki deto gi namirate? Ne mi e qsno we! Na vsi4ko sa gotovi i da ti duhat ot sutrin do ve4er samo i samo da ne gi zaebe6, ebati kurivte bezmoralni po niski sa ot mrafkite, ae da ne ubijdam mrafkite ama padat mnoo nisko kurvi!!!SAMO JENA E SPOSOBNA NA TAKOVA NE6TONE SE UBIJDAITE AMA IMA I TAKIFA NE SI4KI STE TAKAIVA AMA VE4E PO 4ESTO SE SRE6TAT KURVITE DOLNI ;(
Много си прав с к*у*р корав, браво човече заслужаваш дъвка с косам и награда пишка по жицата, оригинален си !Първоначално написано от (.)(.)
![]()
Но да не слагаме всички под общ знаменател - има и готини момичета и готини момчета, въпреки че са рядкост вече...Първоначално написано от ATAKABG
Kvo po losho ot tupa jena koqto iska samo sex![]()
![]()
![]()
Kvo po hubavo ot tupa jena koqto iska samo sex**![]()
![]()
![]()
Gore leo se oburkah;]