.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 69
    Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Ми, да кажа и аз все пак...
    Най-големият ми недостатък е, че понякога оставям днешната работа за утре и после мама*а си е еба*о мамата.
    Най-големият добродетел, в моята личност е, че съм искрен и признавам грешките си, дори да е трудно...
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Повече от фен
    Град
    Варна
    Недостатък - Прикритост и несъобразителност
    Добродетел - Аналитичност и логика.

За недостатъци не се сещам в момента, освен че по-голям инат на тая планета от мене едва ли същестува......... а и др. се сещам (от старата школа съм) ако знаете за ко говоря.

Добродетели ... на някой да му се чете роман бестселър

Пишете и недостатък скромността ми :P

едит; още един (-) Понякога забравям да показвам детското в мене, т.е. прекалено съм сериозен към нещата от живота

Re: Самооценка :)

Цитирай Първоначално написано от jony
    Кой е най-големият ви недостатък?mi ревността и можеби донякаде 4увствителността
    Кой е най-големият ви добродетел? това 4е имам огромно търпение и 4е гледам първо приятелите ми да са добре и 4ак тогава се интересувам за мене си кво 6е става
    "Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"

кат се замисля и ината ми също е недостатък,ама пък в дне6но време трябва да има6 някъв инат(при мен е доста голяма доза)
    "Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Винаги съм супер искрена и директна (на момемнти брутална) и понякога това е голям недостатък!
    А иначе съм много добра и хората бързи се привързват към мене, защото умея да ги изслушвам. Всеки ми казва, че му действам положително!
    Let The BEAT Control Your Body

1.Голям СЪм инат и имам голямо самочуствие (НЕ ГОЛЯМО ОГРОМНО БИХ КАЗАЛ )
    2.Умея да изслушвам хората и сам голям пич
    Е НАЛИ ИСКАШ САМООЦЕНКА
    Обновения форум Teenproblem.com

Град
    Somewhere in deep space
    Недостатък, това че съм много чувствителен в някои ситуации и адски кофти приемам нещата, а хубавото нещо може би това, че винаги гледам на другия като равен, нито нещо повече нито нещо по-малко и гледам да се държа добре с всеки, разбирасе докато някой не си покаже рогата
    And nothing else matters..

Мега фен
    Град
    SF
    Недостатък - много съм избухлива и мисля 4ак след като съм казала или направила нещо. Тва е лошо. Тва ми е най-големият проблем в характера.
    Предимство - хм.. ами не знам.. може би това, 4е бих помогнала, изслушала и дала съвет на по4ти всеки. Намират ме за добър слушател

Робинята на Quench

Град
    На луната...сред звездите в безкрайното..;]]
    Моят най-голям недостатък е инатът ми.От който много си патя, ама то май е наследствено. А най-големият ми добродетел...мисля,че това е кагота се влюбя - обичам истински и съм вярна душица... :P

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Nedostatyk - Prekaleno sym ligava.. brutalna.. i tova otblyskva horata.. Ne znam kyde e granicata...
    Dobrodetel - Vinagi gledam polojitelno na jivota.. i na vsqka situacia.. Optimist sym

Фен
    Град
    В мечтите и спомените
    1 - няма такъв.
    2 - имам време за този форум.
    Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
    Вълкът никога не се оглежда на зад.
    Вие виждате онова, в което сте убедени.
    Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.

Повече от фен
    недостатък - егати мечтателката дето съм, в розов свят на илюзии живея особено за любов като става дума и все се надявам и надявам иии ужасно е да не знаеш кога да спреш и аууу има още хиляди
    добродетел - тактична съм, верен приятел, предана и готова да даде всичко за хората, които обича. аз съм толкова добър човек (само да не ме чуе някой познат)

Guest
    Cons - страдам от раздвоение. Едната ми същност е безмилостен изрод, другата е нежен и наранен. Сменят се според ситуацията.

Pros - Тц, не.

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Nedostataci!
    1. Naivna
    2.Marzeliva v ochite na roditelite mi( samo shtoto ne si opravqm staqta )
    3.Mnogo sum stramejlia
    Dobrodeteli
    1. Zemna, ambiciozna lichnost
    2.Kogato obicham davam vsi4ko ot sebe si, moga da napravq i nevazmojnoto( ama posle si nosq posledsviqta)
    3. Mnogo barzo zabravqm zlinite na horata i proshtavam.. (tova moje se sadi i za nedostatak).
    ♥ ♥ ♥

Фен
    Град
    сф
    nedostatuk-4e nemoga da se sardq,4e sum naivna i 4e me marzi da y4a
    dobrodetel-de da znam,awe mn qk frend sum

Най-голям недостатък :
    понякога съм прекалено емоционален

за добродетелите, не знам. някои хора казват че съм най-прекрасния човек когото са срещали, истински приятел и мъж на място. на други не съм особено симпатичен. при всички положения е тъпо да се прави самооценка.

Re: Самооценка :)

Цитирай Първоначално написано от jony
    Искам да попитам за две неща.
    Кой е най-големият ви недостатък?
    Кой е най-големият ви добродетел?
    Ако има такава тема-нека, ще има още една
    1.impulsivna sam,kogato sam prostrastna ne mislq trezvo,lesno se manipuliram i sam nepostoqnna,hahah dostata4no li e?
    2.dobar 4ovek sam,kolkoto i da ne mi se iska

А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!

Добродетел е в женски род...значи не кой, а коя е най-голямата ви добродетел...

Най-голямата ми добродетел е искреността и спонтанността ми. И отдадеността ми - също. Най-големият ми недостатък е мързелът.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Миии...
    Недостатък - Някой път много лесно се паля;малко викам,когато съм изнервен...
    Добродетел - Не отстъпвам лесно;ако обичам,обичам истински;кефя си се на животеца доколкото е възможно;много добър приятел съм;хората лесно се привързват към мен;вазможно най-искрен съм...
    Ми т'ва е...за друго не се сещам...

Хах.. Недостатъци? Нямам такива. I'm just perfect!! \/

Еее... всеки човек си ги има недостатъците. Как иначе?
    НЕДОСТАТЪЦИ: Ами аз съм много припрян човек и винаги искам всичко да става бързо и да бъде идеално. Бързо се доверявам на хората, а пък те от своя страна винаги ме дънят. Но понякога съм голяма кучка и просто горко му на човека, който е срещу мен.
    ДОБРОДЕТЕЛИ: Страшно добър приятел, винаги може да се разчита на мен. Бързо се сприятелявам. Много общителен човек
    °●๑¤ WhEn YoU'rE lOoKiNg In ThE mIrRoR dO yOu AlWaYs SeE jUsT wHaT yOu WaNnA sEe? AnD dOeS iT tElL yOu WhAt YoU aRe Or Do YoU tHiNk YoU aRe JuSt WhAt YoU wAnNa Be...? ¤๑●°

Град
    Blondeland
    Най - големият ми недостатък е че съм прекалено емоционална - плача за най-малкото нещо и също така съм много избухлива...

За добродетел не се сещам в момента
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

nai golemiq mi nedostatuk... mn`burzo se doverqvam na horata burzo se privurzvam kum dadeno neshto...
    a za dobrodetel... mislq 4e umeq da izslushvam horata za drugo shte e tupo da kaja ..vse pak ot moite o4i se vijda pod razli4en ugul

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    Добродетели: хм.. ами.. общителна съм.. харесвам хората... помня лошите работи, но съм склонна да ги преглътна... но само веднъж... бързо се привързвам (това не знам дали е към добродетелите ама.. аз тука си го пиша ) весел човек съм... и съм склонна да обичам с цялото си сърце, ако от другата страна ми се отговори по същия начин...
    Недостатъци: малко съм наивна... не не прекалено много... май са тва.. а забравих външността ми... не харесвам тялото си... косата си.. и това че съм малко нисичка... май е т'ва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си