.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Град
    ^In the ObscurE FuturE^

Моля, помагайте ;(((

Хора, моля ви, помогнете Вчера се разделих с приятеля си, въпреки че тази раздяла беше факт от много време, но просто продължавахме да се заблуждаваме и накрая трябваше да си кажем нещата такива, каквито са Искам и се опитвам всячески да забравя този човек, но мислейки за него непрекъснато, се самонаранявам Спомням си всички готини мигове, които сме прекарали заедно,... В момента ми а адски трудно дори да дишам...Не знам какво да правя, цяла нощ плаках, не ми се живее Знам, че всички сме преминавали през тези ситуации не един и два пъти, знам, че ви е писнало от такива сълзливи истории, но имах нужда да споделя с някой...А на всичко отгоре той се прави на интересен и слага на места, за които знае, че няма как да не забележа, "неща", които направо ме карат да полудявам. Не знам, вероятно мисли, че по този начин ще ме накара да се върна при него. Убедена съм, че и той страда, дори повече от мен... Жалко ...Защо трябва да нараним един човек, за да разберем, че наистина го обичаме Защо И докато бяхме заедно, не осъзнавах цялата тази любов, едва сега разбрах всичко, но е късно Вече го загубих Боже, не вярвам И двамата се нараняваме по този начин, но аз съм на принципа, че щом така се е случило, значи така е най-добре Не знам как ще преживея това, ...за пореден път!Е, вярно, че сега съм и прекалено афектирана-все пак всичко свърши само преди един ден...но вече ми липсва ужасно много

tzvety
    Guest
    kazano 4estno ne mi se e slu4valo to4no tova no ne6to podobnoi pomisli 4e se pak 6tom ne6to vi e nakaralo da se razdelite mojebi tova e to4no 4e ve4e q nqma trupkata edinstveniq na4in da go zabravi6 e kato postoqnno misli6 za nego slu6a6 lubimata vi pesen gleda6 negovi snimki i v edin moment prosto 6te se sabudi6 no toi nqma da e v misliteti-to4no zaradi tova postoqno mislene za nego prosto ti omrazva sa6to moje6 da se raznoobrazqva6 s drugi pi4ove koi znae moje da nameri6 istinskata lubov Uspex!

Мега фен Аватара на koalka
    Това, че сте си казали нещата такива, каквито са, не означава, че е трябвало да се разделите.Да се разделиш с някой е много по-лесно, от колкото да останеш и да се бориш с проблемите.Трябва първо да си изясниш чувствата, да разбереш дали имаш такива и да събереш смелост.Съберете се, ако се обичате и се справете с проблемите си.Ако държите един на друг, чувствата ги има-ще се справите.
    Може би те кара да си спомниш точно, за да се върнеш при него.
    Реши сама какво искаш да направиш-да се върнеш при него или да го забравиш.Ако искаш да го забравиш, опитай се да не се сещаш за него, опитай се да го забравиш.Разсейвай се, излизай с приятели, нещо чети.

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Благодаря ви много, мацки

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    зарежи си пренцепа в тоя случай поне. до колкото прочетох той не е изгубил интерес към теб и страда заедно с теб. естествено, че като се разделиш с любимия тогава разбираш колко ти е било хубаво с него /в момента и аз съм сама след дълга връзка/. така,че ти влизам в положението малко или много. моя съвет е да му кажеш какво чувстваш и да му кажеш точно това, че след раздялата си осъзнала какво е с него и какво е без него. пък тогава, ако той не иска да се съберете, значи няма за какво да съжаляваш.
    няма любов

Супер фен
    Аз незнам как да ти помогна защото съм много уязвима и направо щях да се разплача докато чета темата ти
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Мега фен
    Град
    София
    Самата т каэа,че и той страда и му липсваш..!Тогава не си пилеите живота,ами си кажете по едно ИЭВИНЯВАЙ и се съберете!!!!!!!!!!!!!
    [size=7][b][u]fosse cos

Повече от фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Самата т каэа,че и той страда и му липсваш..!Тогава не си пилеите живота,ами си кажете по едно ИЭВИНЯВАЙ и се съберете!!!!!!!!!!!!!
    Хехееее браво бе! То така става.Щракаш с пръсти и връщат времето 5 дена назад. Смях...

mid_get , ако се успокояваш в плача си,давай ,плачи. Никой няма да ти се смее.Загубата е трудна и не се превъзмогва лесно.Вече връзката е прекъсната и да се съберете отново може да бъде само една голяма грешка.

Всички ние тук ти съчувстваме и сме сигурни ,че скоро ще се оправиш. Просто утре ще почнеш училище и случката лека-полека ще се отмие от съзнанието ти. Вярвам ,че си готина мацка и скоро ще му намериш заместник на бившия,без значение дали си го забравила или не.

Щастливите ти моменти с него не ги забравяй,не ги заличавай. Превърни ги в ориентир към какво се стремиш и какво искаш да направиш или подобриш в следващата си връзка.

Щастието ще дойде пак

Чао,оправяй се.

666том и двамата страдате, за666то не се съберете отново ?
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от honda^
    666том и двамата страдате, за666то не се съберете отново ?
    Еми да!!!!!!!!!
    Let The BEAT Control Your Body

Какво пречи да сте пак заедно??? Защо се разделихте, вместо да погледнете на нещата от друг ъгъл и не се оправите? Не бягайте от проблемите, те така не се решават.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си